- AutorOdp.
- 12 września 2007 at 18:10
prosba do Admina: może warto umieżcic dział; szkoła m.in gimnazjum, srednia i studia…
Kto lubi szkołę? Nikt? Prawie nikt? Wiadomo 😀 Ale co tam – ściąga czy wypracowanie przyda się każdemu :] A matura coraz bliżej 🙁 oooo. takie cosik na podobę 🙂 hmm?
15 września 2007 at 22:12oo ja jestem tez za tym 😀 ..tylko nie piszcie ze jak o szkole chcemy pisac czy cos takiego to ze do tego forum sie nienadajemy poprostu w kazdej sytuacji chcemy szukac pomocy a mam nadzieje ze tu bedzie mozna taka znalesc 🙂 ze szkola jest tez duzo problemow wiec jestem za:) …
byloby mozna sie tu pouzalac nad np.:nauczycielami ,osobami z klasy i szkoly jak jest w naszych szkolach,jak oceniaja uczniow,czy nawet sprawy z matura czy sie boimy jaki przedmiot wybralismy itp ..
mnie osobiscie BARDZO WKURZA MOJA SZKOLA 👿 i jak z niej wracam z mila checia wygadalabym sie w takim dziale bo tak to gdzie moge napisac?..na tym forum sa osoby w roznym wieku i naprzyklad tacy co pracuja to moga sobie pogadac o pracy(hmm cos kiedys czytalam ale niewiem czy tylko ktos posta niezalozyl)no a ci co chodza do szkoly(bo sa tacy8) )mogliby pogadac o szkole no…
probowalam namowic wyzsza wladze 😀 i zobaczymy co oni na to 🙂
a wlasnie a jest jeszcze ktos za tym??piscie 🙂18 września 2007 at 06:37Tak myżlę że taki dział przydałby się – zwłaszcza mi w tej chwili. Mój brat cioteczny poprosił mnie o pomoc w napisaniu pracy domowej z polskiego. I teraz proszę o małą pomoc. Musi chłopak napisać opowiadanie narracyjne z punktu widzenia bohatera. Czy to mogłoby być tak jakby dany bohater pisał pamiętnik? No bo wtedy można pracę wzbogacić w dialogi. Praca ma być na poziomie gimnazjum
18 września 2007 at 12:17xyz z tego ca ja mysle to moze byc a nawet bym powiedziala ze o to chodzi 🙂
ja nielubie wypracowan pisac i jak mamy jakies w domu napisac to ze 5godzin pisze bo corusz cos zminiam 😕daj znac o to chodzilo jak mu juz sprawdza 🙂
18 września 2007 at 13:39eech …. czasy szkolne … kiedy to było … ??? pamiętam że też nie lubiłam pisać wypracowań – dla mnie najgorzej było zawsze je zacząć. ale jak już zaczęłam, to potem szło 😀
18 września 2007 at 13:52O Boże, ja uwielbiałam pisać i nadal uwielbiam, moi nauczyciele zawsze mnie chwalili, ale szkółka się skonczyła:(
18 września 2007 at 17:48Przede mną tez matura…kuzyna 😀 oczywiscie wybrał sobie taki temat,który ja miałam,potem wybrał go mój brat (słowo w słowo z mojej epopei 🙂 ) a teraz czas pomóc kuzynowi 😀 Niezawodna siostra znów w akcji 😆
Lubiłam pisac wypracowania,ale ja mam skłonnożci do lania wody,więc moja specjalnoscia były dłuuuugie eseje,z milionem wątków,skojarzeń(a moje skojarzenia wszyscy tu znacie chyba… ) i dygresji 😀 Ehhh…stare dobre czasy…
Oczywiscie popieram nowy dział 😀19 września 2007 at 09:54[usunięto_link] wrote:
…ale ja mam skłonnożci do lania wody,więc moja specjalnoscia były dłuuuugie eseje,z milionem wątków,skojarzeń(a moje skojarzenia wszyscy tu znacie chyba… )
ojjjj tak WarnGirl 😀 skłonnożci do skojarzeń to Ty masz 😆 😆 😆
20 września 2007 at 18:08😳 😉
22 kwietnia 2008 at 07:28ja rowniez jestem za wprowadzeniem takiego działu.
- AutorOdp.