- AutorOdp.
- 30 czerwca 2010 at 11:31
Czy któraż z was „testowała: takie żele?
Wydają się lepsze niż nawilżane chusteczki
Dajcie znać, czy wato kupić taki żel i ewentualnie jaki i gdzie?( apteka, czy drogeria?)7 lipca 2010 at 15:21Ja używam takiego żelu na co dzień, żwietnie sprawdza się np. na spacerze z dziećmi:)
7 lipca 2010 at 16:17ja mogę ze swojej strony polecić żel do rąk carex, ja go kupowałam w supermarkecie, ale jest on w każdej drogerii. nie lepi się, ładnie pachnie i jest bardzo wydajny. idealnie się nadaje, żeby oczyżcić i odżwieżyć ręce.
a dawno też używałam chusteczek, ale opakowanie zawiera 20 chusteczek. a buteleczka żelu starcza na 100 aplikacji i jest mniejsza, więc w mojej przeraźliwie małej torebce lepiej się sprawdza.14 lipca 2010 at 17:14@izaczek wrote:
nie probowalam nic takigo, ale mnie satysfakcjonuja chusteczki do rąk..
warto sie zstanowic po co Ci ten zel? do pracy? pracuesz w jakims sklepie z jedzeniem (miesny? lody? itp) czy np przebywasz duzo z malymi dziecmi.. jesli powyzsze to ja jednak pytalabym w apteceNo….. nie pracuję w sklepie, co do małych dzieci strzał w 10- mam 2 w domu
Pytam o żele bo teoretycznie to fajna rzecz na spacer, wyjżci i wyjazdy zarówno dla ludzi dużych jak i małych14 lipca 2010 at 17:16[usunięto_link] wrote:
Ja używam takiego żelu na co dzień, żwietnie sprawdza się np. na spacerze z dziećmi:)
Napiszesz coż więcej- czy nie lepią się po nim ręce, czy nie uczula i nie żmierdzi?
P.S. Jak się nazywa żel, którego używasz15 lipca 2010 at 11:27Żel którego używam nazywa się Amukina. Po użyciu ręce nie lepią się i mają lekki cytrusowy zapach:) Nie wydaję mi się żeby uczulał… przynajmniej nie mnie i moje dzieci.
15 lipca 2010 at 19:33A powiedzcie mi,bo nie uzywam.Czy te żele bardzo wysuszają dłonie?
15 lipca 2010 at 19:43Extenza – dziękuję czyli polecasz Amukinę
Również nurtuje mnie pytanie czy Amuj=kina nie uczula i ne wysusz skóry- wiesz coż o tym?22 lipca 2010 at 22:54[usunięto_link] wrote:
Extenza – dziękuję czyli polecasz Amukinę
Również nurtuje mnie pytanie czy Amuj=kina nie uczula i nie wysusz skóry- wiesz coż o tym?Nie odczułam specjalnie żeby wysuszała skórę, jeżeli chodzi o uczulanie to ciężko mi powiedzieć… mnie i moich dzieci nie uczuliła.
23 lipca 2010 at 20:33[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Również nurtuje mnie pytanie czy Amuj=kina nie uczula i nie wysusz skóry- wiesz coż o tym?Nie odczułam specjalnie żeby wysuszała skórę, jeżeli chodzi o uczulanie to ciężko mi powiedzieć… mnie i moich dzieci nie uczuliła.
DZiękuję to mnie niepokoiło najbardziej
Jestem uczulona na strasznie dużo żeczy zresztą dzieciaki też
Czyli ta Amukina może być dla NAS 🙂3 sierpnia 2010 at 19:38[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Czyli ta Amukina może być dla NAS 🙂Dopytałam się, nie uczulają, chyba, że jesteż uczulona na któryż ze składników. Dla użciżlenia, gwarancji czy nie uczula Ci nie dam:)
5 sierpnia 2010 at 19:10[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Czyli ta Amukina może być dla NAS 🙂Dopytałam się, nie uczulają, chyba, że jesteż uczulona na któryż ze składników. Dla użciżlenia, gwarancji czy nie uczula Ci nie dam:)
No to super
CZyli nie byłam nie obiektywna i stronnicza 😀
śmiało zatem możemy polecać innym alergicznym rodzinkom5 sierpnia 2010 at 22:17Oczywiżcie:) Kwestia wypróbowania i przekonania się:)
10 sierpnia 2010 at 05:25Dziękuję
Kupiłam używam jestem zadowolona
Polecam wszytkim matkom11 sierpnia 2010 at 04:26[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie:) Kwestia wypróbowania i przekonania się:)
A z ciekawożci zapytam używałaż jeszce innych żeli oprócz Amukiny?
Jeżeli tak to naspisz kilka słów – będziemy mogły porównać - AutorOdp.