- AutorOdp.
- 22 czerwca 2011 at 06:27
A córka mojej przyjaciółki stosuje i mydło w kostce i balsam i olejek do kąpieli A-dermy i podobno bardzo jej pomaga.
22 czerwca 2011 at 12:33Nie dziwię się… z reguły najlepsze efekty można uzyskać jak się kosmetyki całą serią stosuje, a już przy dermokosmetykach to pewnie najszybciej można zobaczyć rezultaty przy takim „zmasowanym” ataku
Ja też po woli kompletuję mały zestaw dla synka. 🙂
27 czerwca 2011 at 23:29no, myżlę, że jednak lepiej trzymać się jednej marki jeżli chodzi o leczenie konkretnego problemu
29 czerwca 2011 at 17:40Wszystkie alergie i nietolerancje pokarmowe,również przy atopowym zapaleniu mają to do siebie,że trzeba wypróbować na własnej skórze co łagodzi i nie podrażnia skóry.
Ważna jest też woda albo zupełnie zmywać twarz preparatami do takiej skóry.16 listopada 2011 at 13:47ja słyszałam, że na ta przypadłożć bardzo dobrze działają też probiotyki, które pomagają zmniejszyć objawy i zapobiec dalszemu pogłębianiu sie choroby, uważam, że warto sie nad tym zastanowić, zawsze może to cos pomóc , a nie zaszkodzi, lek nazywa się latopic i Pani w aptece mówiła że jest dobry
4 czerwca 2012 at 09:50Dziewczyny jakie miałyżcie objawy na samym początku?
27 grudnia 2014 at 20:57Codzienne, regularne nawilżanie i natłuszczanie skóry preparatami zawierającymi emolienty może poprawić jej stan. Emolienty przeznaczone są do miejscowego leczenia, bogate w mocznik zatrzymują wodę i utrzymują optymalne nawilżenie naskórka.
- AutorOdp.