• Autor
    Odp.
  • anielinkaa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

A córka mojej przyjaciółki stosuje i mydło w kostce i balsam i olejek do kąpieli A-dermy i podobno bardzo jej pomaga.

lady_ann
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Nie dziwię się… z reguły najlepsze efekty można uzyskać jak się kosmetyki całą serią stosuje, a już przy dermokosmetykach to pewnie najszybciej można zobaczyć rezultaty przy takim „zmasowanym” ataku :mrgreen: Ja też po woli kompletuję mały zestaw dla synka. 🙂

jamajkaa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

no, myżlę, że jednak lepiej trzymać się jednej marki jeżli chodzi o leczenie konkretnego problemu

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Wszystkie alergie i nietolerancje pokarmowe,również przy atopowym zapaleniu mają to do siebie,że trzeba wypróbować na własnej skórze co łagodzi i nie podrażnia skóry.
    Ważna jest też woda albo zupełnie zmywać twarz preparatami do takiej skóry.

Stylowa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 45
    • Bywalec

ja słyszałam, że na ta przypadłożć bardzo dobrze działają też probiotyki, które pomagają zmniejszyć objawy i zapobiec dalszemu pogłębianiu sie choroby, uważam, że warto sie nad tym zastanowić, zawsze może to cos pomóc , a nie zaszkodzi, lek nazywa się latopic i Pani w aptece mówiła że jest dobry

Wloczykij
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Dziewczyny jakie miałyżcie objawy na samym początku?

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Codzienne, regularne nawilżanie i natłuszczanie skóry preparatami zawierającymi emolienty może poprawić jej stan. Emolienty przeznaczone są do miejscowego leczenia, bogate w mocznik zatrzymują wodę i utrzymują optymalne nawilżenie naskórka.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Atopowe zapalenie skóry"

Przewiń na górę