- AutorOdp.
- 17 listopada 2014 at 12:32
No ja musze zaczać jakież maseczki stosować 😛
kupić 😀 🙂2 lutego 2015 at 10:08Zamiast maseczki wystarczy tylko dobry podkład do cery wrażliwej czy trądzikowej i nie bezie problemy z wypryskami czy podrażnieniami,wiem to z własnego dożwiadczenia,może któraż z bas Nivea przypadnie ci do gustu.
10 stycznia 2017 at 20:55Bielenda ma w swojej ofercie fajna perlowa baze 🙂 Uzywam jej czasem, jednak na codzien wole krem nawilzajacy, szczegolnie teraz-zimą.
Natomiast zawsze pod cienie do powiek nakladam baze, mam z GR Eyeshadow primer, swietnie podbija kolor, utrwala makijaz i jest latwa w nakladaniu. Przez caly dzien nie musze robic poprawek.23 lipca 2017 at 11:56Maseczki sa super z glinka, np z loreala albo tez fajna jest z avonu blotna maseczka. Bazy pod makijaz uzywam, ale raczej w chlodniejsze dni, bo boje sie ze mi sie to wszystko przy upale czy cieple rozplynie. Na cieple dni wybieram puder tranpsarentny, bardzo fajny mam z GR, Long Wear Finishing Powder. Jest bardzo lekki, nie zapycha a super utrwala makijaz i zapobiega swieceniu sie cery co dla mnie jest ogromnym atutem.
- AutorOdp.