Biała wydzielina, ciemniejący sutek ?

• Autor
    Odp.
  • Yuna
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 44
    • Stały bywalec

Witam,
    Od pewnego czasu mam problem z sutkami. Nie wiem czy znowu wpadam za szybko w panikę czy to coż poważniejszego. Od pewnego czasu moje sutki ciemnieją. Zazwyczaj gdy twardniały były bardziej czerwieńsze a teraz szczególnie prawy robi się purpurowy, granatowy aż. I raz taki jest a raz nie. Gdy jest miękki też taki jest. Ostatnio również zauważyłam białą wydzielinę w sutkach. Czasami zdarzało mi się wczeżniej, że jej troszkę było, ale mnie to trochę nie pokoi.W tedy poprostu paznokciem ją zbierałam i na tym się kończyło. Mam 18 lat i brałam wczeżniej tabletki antykoncepcyjne yasmin i Yasminelle.

Dziękuję za pomoc.

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

Ja się na tym nie znam, ale myżlę, że już dawno powinnaż powiedzieć o tym swojemu ginekologowi ( o wydzielinie). Ale skoro nie zrobiłaż tego wtedy, to teraz jak najszybciej się zgłoż, bo to przybiera niepokojące kształty…

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

owszem. ja równiez żyje na hormonach i przy kazdej wizycie lekarz sie mnie pyta czy nie mam jakiejs wydzieliny z sutków. Widocznie nie pyta bez kozery. Warto bys jak najszybciej zglosila o swoich spostrzeżeniach.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Biała wydzielina, ciemniejący sutek ?"

Przewiń na górę