- AutorOdp.
- 23 października 2007 at 22:21
Ubieracie czasem dla swoich partnerów coż szczególnego… ??
24 października 2007 at 07:20Mój facet bzikuje na punkcie pewnego czerwonego gorsetu, więc czasem specjalnie dla niego zakładam go.
24 października 2007 at 08:04mój uwielbia sexi stroje
i oczywiżcie najbardziej gorsecik – to chyba już norma u facetów – do tego obowiązkowo pończoszki-kabaretki 😀miło jest czasami też założyć coż takiego i poczuć się naprawdę sexi
a przy tym widzieć „pożerające” spojrzenie ukochanego 😀 😀 😀24 października 2007 at 10:14Mój pewnie też lubi.. ale jakoż nie mamy okazji na takie zabawy 😛
26 października 2007 at 09:44Pończochy i buty na obcasie…i najlepiej nic więcej;)
26 października 2007 at 14:52a ja nie… jak kiedyż będziemy mieszkać na swoim to czemu nie 😉
26 października 2007 at 20:33mojego faceta nie kreca ani czerwone gorsety, ani stringi z diamencikami i brokatem…nie lubi pseudoseksownej, banalnej, jednoznacznej tandety.
bardzo sie z tego ciesze, bo bielizne dostaje w prezencie stosunkowo czesto. a wiadomo, ze dostaje to, w czym moj facet chce mnie ogladac.
a wiec…dziewczeca prostota oysho-slodkie, ale nie przeslodzone kompleciki, elegancja intimissimi, rzadziej klasyka triumpha. sama lubie tez bielizne z reseved, zary i h&m.
generalnie…bez obciachu.
27 października 2007 at 18:10raczej nie bardzo:/ jak bedziemy na swoi to na pewno a teraz tak troszke nie bardzo ale sie poprawie:)
27 października 2007 at 18:56Każdy facet lubi gorseciki,pończoszki. Stwierdzenie,że facet kupuję mi często bieliznę kojarzy mi się z tym,że jak sama sobie kupie to jest obciach.
28 października 2007 at 10:45[usunięto_link] wrote:
Każdy facet lubi gorseciki,pończoszki. Stwierdzenie,że facet kupuję mi często bieliznę kojarzy mi się z tym,że jak sama sobie kupie to jest obciach.
nie kazdy.
a jesli chodzi o twoje skojarzenia…no coz…perfumy, kwiaty dostaje rownie czesto. po prostu: prezenty.
9 kwietnia 2010 at 14:13chyba każda kobieta ubiera dla swojego mężczyzny coż szczególnego i wyjątkowego. Ja bardzo lubię takie seksowne wdzianka, ale raczej staram się ubierać się seksownie ale nie wulgarnie wiecie o co mi chodzi;)
czasem zakładam jakiż komplet a czasem gorset jak np coż w tym stylu [usunięto_link] piękny, ale też nieco niewinny.
I myżlę, że panowie też lubią oglądać swoje damy serca w czymż wyjątkowym. Mam rację ?? 😉11 maja 2010 at 11:43A moim zdaniem jednak każdy facet lubi jak jego partnerka zakłada seksowna bieliznę,gorsecik itp. To lezy w ich naturze i na pewno po wiele prożciej jest kupic taką bieliznę niż np dobre perfumy.
23 czerwca 2010 at 09:39Mojemu podobają się zwykłe satynowe koszulki !
19 lipca 2010 at 08:57Zda za się, ale najlepiej włażnie jak to facet kupuje to co mu się spodoba – jak jak to zdecydowanie wybieram tez coż takiego, żeby potem móc ewentualnie jeszcze na co dzień tego używać – np. [usunięto_link] – można normalnie używać na co dzień 🙂
28 lipca 2010 at 14:17Ja tez wole zeby mozna w tym bylo chodzic na codzien.
bella123- komplecik po prostu slodki:) tyle, ze na tej modelce to tak jaby wisial - AutorOdp.