brzydki pieprzyk kolo wargi srmowej!

• Autor
    Odp.
  • Madziulkaa79
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Witam.Mam pytanko otoz kolo wargi sromowej mam pieprzyk jest czarny lekko wypukly.Niestety z 2,3 razy zachaczylam o niego podczas golenia .Poza tym jest podatny na ciagle otarcia bielizna…strasznie denerwuje sie ze moze zniego zrobic zlosliy nowotwor.Chcialabym go usunac gdzie mam z tym isc wpierw do ginekologa czy odrazu do dermatologa?poradzcie

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

wydaje mi się, że najpierw do rodzinnego – on Cię skieruje do dermatologa..

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Do dermatologa się idzie bez skierowania,więc po co tracić czas na czekanie do rodzinnego skoro można iżć od razu do poradni dermatologicznej i tam już zdecydują co z tym zrobić!
    Ja sama mam wizytę u dermatologa 3 sierpnia bo mam kika pieprzyków do usunięcie-jak dla mnie to mogłyby zostać ale wolę je usunąć ze względu na miejsca w których się znajdują i mogłyby ulegać podrażnieniom!

Zasuwaj od razu do dermatologa! Ja poszłam najpierw do rodzinnego i jak się okazało całkiem niepotzrebnie bo powiedział,że to nic groźnego ale,że można by to usunąć ze względów estetycznych i ze względu na miejsce włażnie!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " brzydki pieprzyk kolo wargi srmowej!"

Przewiń na górę