- AutorOdp.
- 26 lipca 2009 at 14:45
Witam.Mam pytanko otoz kolo wargi sromowej mam pieprzyk jest czarny lekko wypukly.Niestety z 2,3 razy zachaczylam o niego podczas golenia .Poza tym jest podatny na ciagle otarcia bielizna…strasznie denerwuje sie ze moze zniego zrobic zlosliy nowotwor.Chcialabym go usunac gdzie mam z tym isc wpierw do ginekologa czy odrazu do dermatologa?poradzcie
26 lipca 2009 at 18:39wydaje mi się, że najpierw do rodzinnego – on Cię skieruje do dermatologa..
27 lipca 2009 at 16:49Do dermatologa się idzie bez skierowania,więc po co tracić czas na czekanie do rodzinnego skoro można iżć od razu do poradni dermatologicznej i tam już zdecydują co z tym zrobić!
Ja sama mam wizytę u dermatologa 3 sierpnia bo mam kika pieprzyków do usunięcie-jak dla mnie to mogłyby zostać ale wolę je usunąć ze względu na miejsca w których się znajdują i mogłyby ulegać podrażnieniom!Zasuwaj od razu do dermatologa! Ja poszłam najpierw do rodzinnego i jak się okazało całkiem niepotzrebnie bo powiedział,że to nic groźnego ale,że można by to usunąć ze względów estetycznych i ze względu na miejsce włażnie!
- AutorOdp.