Butiki,targowiska czy lumpex??

• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Postanopwilam wymyslec temat o ciuchach a raczej o tym gdzie sie lubicie ubierac i jakie sklepy polecacie,itp. 馃槅 Ja osobiscie lubie targowiska np nasze poznanskie BEMA 馃槅 ,albo niektore tansze butiki jak jest przecena oczywiscie,bo na firmowki mnie nie stac.Lumpex tez lubie bo czasem fajna sukienke mozna tania nawet nie uzywana kupic a ostatnio fajna bkluzeczke na impreze mieniaca sie kupilam za 2 zl!! 馃槅

Czekam na Wasze opinie 馃槅

Pozdrawiam 馃槈

Czerwona
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

Ja ubieram sie tam gdzie jest tanio, a wiec na targowiskach i ciuchami z lumpexu tez nie pogardze 馃槈 Zawsze we wtorki w moim miescie jest kazda rzecz po 2 z艂 i wtedy zazwyczaj sie”ob艂awiam” 馃槈

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja kiedy wpadn臋 w sza艂 zakup贸w to nie ma tanie czy drogie tylko bior臋 co mi sie podoba 馃槅 I nie wazne,偶e tego nie potrrzebuj臋…podoba mi sie to musi byc moje i ju偶 馃檪
    N****臋tniej ubieram sie w dobrych sklepach(a do takich musze jezdzic a偶 do Krakowa,bo u mnie nie ma 馃檨 ),ale jak zobacze co偶 艂adnego w lokalnych sklepach z ubraniami to nieomieszkam kupic 馃榾 W lumpexach nie umiem szukac wi臋c nie wchodze do takich sklep贸w(a jest ich u mnie w miescie oko艂o 20 馃槅 ).Mam s艂abo偶c do ubra艅 i dodatk贸w wi臋c ka偶dy m贸j wypad w miasto ko艅czy sie kupieniem czego偶 馃檪

kajdaaa
    Member
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

A ja kiedy wpadn臋 w sza艂 zakup贸w to nie ma tanie czy drogie tylko bior臋 co mi sie podoba 馃槅 I nie wazne,偶e tego nie potrrzebuj臋…podoba mi sie to musi byc moje i ju偶 馃檪
    N****臋tniej ubieram sie w dobrych sklepach(a do takich musze jezdzic a偶 do Krakowa,bo u mnie nie ma 馃檨 ),ale jak zobacze co偶 艂adnego w lokalnych sklepach z ubraniami to nieomieszkam kupic 馃榾 W lumpexach nie umiem szukac wi臋c nie wchodze do takich sklep贸w(a jest ich u mnie w miescie oko艂o 20 馃槅 ).Mam s艂abo偶c do ubra艅 i dodatk贸w wi臋c ka偶dy m贸j wypad w miasto ko艅czy sie kupieniem czego偶 馃檪

U mnie jest dok艂adnie to samo. Lumpeksy odpadaj膮 za to wol臋 dobre sklepy mo偶e tak mam ze wzgl臋du na prace. Musz臋 nosi膰 spodnie na kanty lub sp贸dniczk臋 i koszul臋 a to nie zawsze mog臋 kupi膰 w lumpeksie i jeszcze 偶eby by艂o w dobrym stanie.

Magdus
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Ja bardzo nie lubi臋 chodzi膰 na zakupy, g艂贸wnie ze wzgl臋du na ograniczone mo偶liwo偶ci finansowe, nigdy si臋 nie mog臋 zdecydowa膰 co wzi膮膰, z czego zrezygnowa膰.. ehh.. a gdzie kupuj臋 ? targowiska kieleckie – g艂贸wnie Planty 馃檪

Misia
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

U mnie zalezy to od nastroju czasem lumpex a czesem drogi sklep, choc ta ostatnia opcja ze wzgledow materialnych jest czesto ograniczona…w kazdym razie jestem elastyczna

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ja to wsz臋dzie i lumpexy[bardzo lubi臋, tylko jak ciuchy sa na wieszakach :wink:] i firm贸wki[bardzo 偶adko ze wzgled贸w finansowych no i nie zawsze s膮 fajne ciuchy], no i bazary… chincyki 馃榾

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Przedewszytskim lumpexy 馃榾 Sama w jednym pracuje wiec zawsze pierwsza wylapie jakies fajne firmowki 馃榾 z reszta do nas moda zza granicy dochodzi znacznie pozniej, kiedy ludzie juz swoje ciuchy oddaja 馃槢 dlatego bardzo czesto mozna znalesc cos co jest teraz modne 馃檪

Lubei tez targowiska, bo maja tanio 馃檪
    No i jak wpadnie wiecej pieniazkow to nie omieszkam kupic sobie czegos nowego w lepszym sklepie:)

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

Przedewszytskim lumpexy 馃榾 Sama w jednym pracuje wiec zawsze pierwsza wylapie jakies fajne firmowki 馃榾 馃檪

馃槅 馃槅 Babo!!To wez rzuc jakims fajnym,ladnym ciuszkiem zamiast sie chwalic hihi 馃槈 馃槢 馃榾

lobuziak
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

LUMPEX
    to prawdziwa skarbnica pere艂ek
    do tego za grosze wiec jak mi sie znudzi nim dojde do domu to nie bedzie mi zal
    馃榾
    Pozatym czesto wybieram sie z kumpela na zwiedzanie sklepow i robimy sobie fotki w przymierzalni w coraz to bardziej obciachowych szmatkach

pozatym targowisko
    i te wszedobylskie posezonowe „sale”
    馃槈
    wazny jest dla mnie ciuch
    jak w nim wygladam i czy mi pasuje
    no i zeby majatku nie kosztowal

metka jest na szarym koncu

Venus
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 640
    • Zas艂u偶ony

Ja mam jeden, ukochany lumpex na mojej ulicy.
    Prawie codziennie chodz臋 do niego z s膮siadk膮.
    Co prawda nie jest on taki tani (15 z艂 za kg), ale s膮 w nim SAME lepsze ciuchy ni偶 w butikach w naszej ma艂ej mie偶cinie.Na szcz臋偶cie nie ka偶dy o tym wie 馃槈

Cithria
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 24
    • Bywalec

No to powiem, tak, 偶e to zale偶y od tego ile mam kasy w portfeliku;) jednak uwielbiam biega膰 po lumpexach bo ostatnio znajduje naprawd臋 艂adne i fajn e ciuszki;) trafiaj膮 si臋 nawet z metkami;) I dodam te偶, 偶e mog臋 chodzi膰 w ciuchach, jakich inni mog膮 nie mie膰 馃槢 bo patrz膮c na kupuj膮cych w oryginalnych sklepach – wszyscy wygl膮daj膮 tak samo… jakby zjechali z ta偶my produkcyjnej 馃槢 a ja lubi臋 by膰 'inna’ 馃槈

RudaMaruda
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

Najwik臋ksz膮 radoch臋 zawsze mam z tego c o dorw臋 w second-handach 馃榾

kasia20068
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

Ja musze przyznac 偶e te偶 bardzo lubie lumpexy:) mo偶na znalez膰 czesto tanie firm贸wki w niez艂ym stanie:) to lubie najbardziej jak tanim kosztem wygrzebe cos fajnego:) a ogolnie to ze wzgledu an to 偶e jestem na utrzymaniu rodzic贸w to zdarza sie czasem okazja aby mamusi naciagnac na cos drozszego:) ale wszystko zlezy od ilosci posiadanych funduszy jak i od humoru:) raczej sie nie ograiczam 馃檪

Sandy
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

ja lubie raczej oryginalne buty i ciuchy[tzn nie firmowki bo mnie na nie nie stac za bardzo,chodzilo mi o rzeczy inne niz kazdy ma].raczej kupuje je w tanich butikach a czasem na targowisku(ale nie sa one najlepszej jakosci wiec czasem lepiej wydac troche wiecej kasy i miec pewnosc ze ta rzecz sie po kilku praniach nie zacznie niszczyc)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Butiki,targowiska czy lumpex??"

Przewi艅 na g贸r臋