• Autor
    Odp.
  • kiziaa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

zazwyczaj chodze po centrum handlowym w moim miescie.. tam w艂asnie najcz臋偶ciej sie ubieram 馃檪 nie przepadam za 'ciucholandami’ bo nie ma tam modnych rzeczy a ja mam opsesje na tym punkcie 馃檨

Tweetee
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja tam uwielbiam lumpeksy! Ca艂e lata spedzi艂am na buszowaniu w sklepach typu second hand. Teraz jesli juz to tylko ciucholandy online, ze wzgl臋du na brak czasu i nawa艂 obowi膮zk贸w.. Jakkolwiek znajduj臋 czas na ubraniowe surfowanie:) Ostatnio wyhaczylam sliczna sukienke Mohito za 10 zl tu: [usuni臋to_link]

amelinka
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Z racji tego, 偶e w moim mie偶cie jest troch臋 galerii handlowych to przewa偶nie tam robi臋 zakupy. Jednak czasami za namow膮 kole偶anki wybior臋 si臋 do second handu i nie m贸wi臋, kilka rzeczy bardzo 艂adnych tam znalaz艂am. Ale wol臋 mimo wszystko galerie, 偶wiadomo偶膰, 偶e danej rzeczy nikt nie nosi艂 przede mn膮 sprawia, 偶e rzadko zagl膮dam do lumpex贸w.

monicca
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

second hand oczywi偶cie od czasu do czasu jak najbardziej 馃檪 Czasem uda si臋 znale藕膰 co偶 wyj膮tkowego, idealnego. W galeriach te偶 czasem … ale wol臋 np. Outlety, bo maj膮 markowe ciuchy, ale ceny s膮 do偶膰 cz臋sto ni偶sze ni偶 na targowiskach

melonik24
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

oj, a to naprawd臋 r贸偶nie, zale偶y, co chc臋 kupi膰 i jaka promocja si臋 trafi 馃榾

Karolcia82
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 151
    • Zapaleniec

buda nieistotna, wa偶ne aby wybra膰 co偶 co b臋dzie le偶a艂o jak trzeba i b臋dzie oryginalnie 馃檪

wladek2398
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Dla mnie jak jest co偶 fajnego, to mo偶e by膰 nawet z lumpexu 馃檪

zbynio96712
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

W butikach ceny s膮 nieraz kosmiczne…

milenka450
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Wszystko jak dla mnie na targu nowe ale tanie w lumpexie u偶ywanwe ale bardzo tanio i czasem d艂u偶ej wytrzymuje ni偶 nowe:)

migotka920
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja czasem lumpex a czasem targowisko

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Butiki,targowiska czy lumpex??"

Przewi艅 na g贸r臋