- AutorOdp.
- 28 sierpnia 2007 at 14:27
zazwyczaj chodze po centrum handlowym w moim miescie.. tam w艂asnie najcz臋偶ciej sie ubieram 馃檪 nie przepadam za 'ciucholandami’ bo nie ma tam modnych rzeczy a ja mam opsesje na tym punkcie 馃檨
4 wrze艣nia 2013 at 07:36Ja tam uwielbiam lumpeksy! Ca艂e lata spedzi艂am na buszowaniu w sklepach typu second hand. Teraz jesli juz to tylko ciucholandy online, ze wzgl臋du na brak czasu i nawa艂 obowi膮zk贸w.. Jakkolwiek znajduj臋 czas na ubraniowe surfowanie:) Ostatnio wyhaczylam sliczna sukienke Mohito za 10 zl tu: [usuni臋to_link]
4 wrze艣nia 2013 at 11:27Z racji tego, 偶e w moim mie偶cie jest troch臋 galerii handlowych to przewa偶nie tam robi臋 zakupy. Jednak czasami za namow膮 kole偶anki wybior臋 si臋 do second handu i nie m贸wi臋, kilka rzeczy bardzo 艂adnych tam znalaz艂am. Ale wol臋 mimo wszystko galerie, 偶wiadomo偶膰, 偶e danej rzeczy nikt nie nosi艂 przede mn膮 sprawia, 偶e rzadko zagl膮dam do lumpex贸w.
10 wrze艣nia 2013 at 12:04second hand oczywi偶cie od czasu do czasu jak najbardziej 馃檪 Czasem uda si臋 znale藕膰 co偶 wyj膮tkowego, idealnego. W galeriach te偶 czasem … ale wol臋 np. Outlety, bo maj膮 markowe ciuchy, ale ceny s膮 do偶膰 cz臋sto ni偶sze ni偶 na targowiskach
12 wrze艣nia 2013 at 10:04oj, a to naprawd臋 r贸偶nie, zale偶y, co chc臋 kupi膰 i jaka promocja si臋 trafi 馃榾
5 grudnia 2013 at 12:30buda nieistotna, wa偶ne aby wybra膰 co偶 co b臋dzie le偶a艂o jak trzeba i b臋dzie oryginalnie 馃檪
6 grudnia 2013 at 11:33Dla mnie jak jest co偶 fajnego, to mo偶e by膰 nawet z lumpexu 馃檪
9 grudnia 2013 at 11:53W butikach ceny s膮 nieraz kosmiczne…
24 grudnia 2013 at 07:07Wszystko jak dla mnie na targu nowe ale tanie w lumpexie u偶ywanwe ale bardzo tanio i czasem d艂u偶ej wytrzymuje ni偶 nowe:)
31 grudnia 2013 at 18:40Ja czasem lumpex a czasem targowisko
- AutorOdp.