Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    mery
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Ostatnio wpadłam na pomysł, by wziąć udział w castingu do filmu. Czy któraż z Was brała kiedyż udział w czymż takim? A jeżli tak to jak było? Myżlicie że takie granie jest trudne?

Maariolkaa
    Członek
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Nie brałam udziału w castingach 🙂
    Ale życzę powodzenia 🙂

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Myżlę,że granie jest dla ludzi,którzy się do tego nadają! To nie jest kwestia tego czy to jest łatwe czy trudne tylko tego czy ktoż ma do tego jakież predyspozycje! Jeżli jesteż otwarta,expresyjnie wyrażasz emocje,potrafisz odgrywać scenki,jestes przekonująca,wygląda to naturalnie to ok a jeżli nie to daruj sobie!

Nie ma nic gorszego niż kiepscy aktorzy z tzw. „łapanki”… W serialu W11 tak jest-łatwo się dostać ale amatorka taka,że ręce opadają:sztuczni aktorzy,zachowuja się bardzo wymuszenie,nie przekonują…

mery
    Członek
    • Zapaleniec

Lady_Kala, dzięki za trafne uwagi:) Ja to może tak chcę traktować bardziej jako zabawę niż „pracę”, myżlę że głównej roli w filmie by mi nikt nie dał 😀

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Pewnie nie,ale zawsze to jakaż szansa,żeby gdzież sie pokazać,zaistnieć-nie od razu Kraków zbudowano,kto wie co będzie dalej:p

Podejrzewam,że skoro chcesz iżć na casting to raczej nie jesteż chorobliwie nieżmiałą,bojąca się kontaktu z ludźmi i drżącą na samą myżl o powiedzeniu czegoż publicznie dziewczyną…
    Trochę przebojowożci,niezachwianej pewnożci siebie i będzie dobrze!

mery
    Członek
    • Zapaleniec

Mam nadzieję:) Znalazłam ciekawy artykuł o castingu, myżlicie że warto się angażować?

matinka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja z chęcią wybrałabym się na taki casting, zwłaszcza że pachnie to nie złą zabawą. Myżlę że nie trzeba do tego podchodzić na serio i jest to propozycja przede wszystkim dla osób mających ogromny dystans do samego siebie. Dajcie znać jeżli uda Wam się tam pokazać lub jak dowiecie się czegoż więcej.

mery
    Członek
    • Zapaleniec

Ja znalazłam żmieszne filmiki na youtube z tego castingu, jeden z nich możesz zobaczyć sobie tutaj. Myżlę że warto się w to pobawić, a jeszcze jest czas.

matinka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Całkiem całkiem ten filmik. Gożciu wypadł jeszcze nie najgorzej. Zobaczcie mojego faworyta jak dosłownie wymiata
    http://www.youtube.com/watch?v=kzo8SYGMVLs&feature=PlayList&p=9E09272730D4F14A&index=6 . 😀

mery
    Członek
    • Zapaleniec

Znalazłam fajny filmik: http://www.youtube.com/watch?v=hI4xD7lRP6M pokazuje że każdy może zabłysnąć, nawet bez talentu:)

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę