- AutorOdp.
- 18 kwietnia 2007 at 22:52
Przymierzam sie do zrobienia internetowych zakupow, wypatrzylam kilka ladnych rzeczy, ale potrzebuje porady 馃檪
Kilka jest z tego samego sklepu, bo juz go znam i im ufam. Kilka z allegro, powiedzcie co sadzicie o tych ciuszkach:
sukienka:
[usuni臋to_link]
bluzeczka:
[usuni臋to_link]
kolczyki (kolor nr 1):
[usuni臋to_link]
czekam na Wasze opinie i porady!19 kwietnia 2007 at 05:38sukienka bardzo ladna i nawet nie droga jak na sukienke. ja dla mnie mogloby w niej nie byc tej koronki na samym dole chociaz troszke uroku dodaje.
bluzka swietna ale nie do chodzenia na codzien lecz na jakies okazje. kokardka jest urocza
kolczyki katastrofa. ale moze dlatego ze sama siebie nie wyobrazam w takich bombach przy uszkach 馃檪19 kwietnia 2007 at 06:45dzi臋ki za pomoc! 馃檪 ja tez sie zastanawiam co do kolczykow, chociaz podobaja mi sie kolorystycznie 馃槈
a mam jeszcze taki problem, bardzo podoba mi sie ten plaszczyk :
[usuni臋to_link]
ale nie maja go w moim rozmiarze, wiecie moze gdzie mozna takie dostac?19 kwietnia 2007 at 06:56ojej 馃槸
co do plaszczyka to juz nie chcesz znac mojej opini. to zupelnie nie w moim stylu.24 kwietnia 2007 at 08:11Najlepiej gdyby偶 znalaz艂a podobne ciuszkli w sklepie i zmierzy艂a.
Zawsze b臋dziesz wiedzia艂a co i jak.25 kwietnia 2007 at 13:10Suknienka taka sobie, co偶 mi w niej nie gra, za to kolczyki i bluzka przecudne, masz dobry gust.
4 maja 2007 at 18:56dzieki za Wasze opinie 馃檪
10 maja 2007 at 14:03dziewczyny znalazlam na tej stronce, ktora podawalam poprzednio jeszcze jedna fajna rzecz 馃檪
[usuni臋to_link]
podoba mi sie jej kolor 馃檪 jest slodka, ale nie wiem na jaka okazje taka sukienka by sie nadawala?
Myslicie, ze w czyms takim mozna spokojnie chodzic latem, czy wiosna? czy raczej jest to sukienka na wesele, albo inna wazna impreze?10 maja 2007 at 14:31Sukienki 艣LICZNE…. sama chcia艂am kupi膰 co偶 w stylu tej drugiej tylko nie r贸偶ow膮…. NIE M脫J KOLOR 馃槢 Ale sukienki i ta pierwsza bluzka 艁ADNE…. nawet bardzo….
22 maja 2007 at 09:47xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx–tu zapewne co偶 znajdziesz ! ! !
29 maja 2007 at 11:48ta sukieneczka wyzej sliczna tylko jakby by艂a czarna mrrr 馃檪
4 czerwca 2007 at 11:53jak dla mnie bardzo droga , za ciemna na lato i jakos nie zupelnie w moim stylu.
ja bym przeszla obok niej obojetnie4 czerwca 2007 at 13:17Nie no z艂a nie jest, hmmm raczej wyj偶ciowa ale kobieca 馃檪 mi sie bardziej ta podoba :
[usuni臋to_link]a wogole zobaczcie ten komplecik jest prze偶liczny
[usuni臋to_link]4 czerwca 2007 at 13:38eno a gdzie w takiej sukience wyjsc? bo chyba do kosciola w niedziele. ogolnie ladna ale tylko na okazje i jakos taka strasznie elegancka
a gorset i spodnica. wyglada jak calosc i tez j.w.
wogole co do tej strony to jak ja przejzalam to nie kupilabym z niej nic. po pierwsze za drogo a po drugie ubieram sie raczej luzno i mlodziezowo
22 marca 2009 at 18:36Podoba艂a mi si臋 pierwsza sukienka. Drugi link niestety mi si臋 nie otworzy艂, a kolczyki z ostatniego wydaj膮 mi si臋 troszk臋 sztuczne… Do Allegro mam raczej mieszane uczucia (z przewag膮 negatywnych). Nie s艂ysza艂am o nim zbyt wielu pochlebnych opinii, mo偶e dlatego jestem uprzedzona. Osobi偶cie sk艂aniam si臋 tylko do 1buta ze sklep贸w internetowych, bo wielu znajomych go mocno zachwala za dobr膮 jako偶膰 but贸w. Nie jestem wi臋c za bardzo do偶wiadczona na polu ciuch贸w w Internecie – nie polec臋 ci 偶adnego alternatywnego sklepu:(
- AutorOdp.