chce kupic sobie cos ladnego, pomocy! :)

• Autor
    Odp.
  • kluska
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Przymierzam sie do zrobienia internetowych zakupow, wypatrzylam kilka ladnych rzeczy, ale potrzebuje porady 馃檪
    Kilka jest z tego samego sklepu, bo juz go znam i im ufam. Kilka z allegro, powiedzcie co sadzicie o tych ciuszkach:
    sukienka:
    [usuni臋to_link]
    bluzeczka:
    [usuni臋to_link]
    kolczyki (kolor nr 1):
    [usuni臋to_link]
    czekam na Wasze opinie i porady!

xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

sukienka bardzo ladna i nawet nie droga jak na sukienke. ja dla mnie mogloby w niej nie byc tej koronki na samym dole chociaz troszke uroku dodaje.
    bluzka swietna ale nie do chodzenia na codzien lecz na jakies okazje. kokardka jest urocza
    kolczyki katastrofa. ale moze dlatego ze sama siebie nie wyobrazam w takich bombach przy uszkach 馃檪

kluska
    Member
    • Bywalec

dzi臋ki za pomoc! 馃檪 ja tez sie zastanawiam co do kolczykow, chociaz podobaja mi sie kolorystycznie 馃槈
    a mam jeszcze taki problem, bardzo podoba mi sie ten plaszczyk :
    [usuni臋to_link]
    ale nie maja go w moim rozmiarze, wiecie moze gdzie mozna takie dostac?

xyz
    Member
    • Maniak

ojej 馃槸
    co do plaszczyka to juz nie chcesz znac mojej opini. to zupelnie nie w moim stylu.

amysza
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Najlepiej gdyby偶 znalaz艂a podobne ciuszkli w sklepie i zmierzy艂a.
    Zawsze b臋dziesz wiedzia艂a co i jak.

TV_EYE
    Member
    • Odp.: 73
    • Sta艂y bywalec

Suknienka taka sobie, co偶 mi w niej nie gra, za to kolczyki i bluzka przecudne, masz dobry gust.

kluska
    Member
    • Bywalec

dzieki za Wasze opinie 馃檪

kluska
    Member
    • Bywalec

dziewczyny znalazlam na tej stronce, ktora podawalam poprzednio jeszcze jedna fajna rzecz 馃檪
    [usuni臋to_link]
    podoba mi sie jej kolor 馃檪 jest slodka, ale nie wiem na jaka okazje taka sukienka by sie nadawala?
    Myslicie, ze w czyms takim mozna spokojnie chodzic latem, czy wiosna? czy raczej jest to sukienka na wesele, albo inna wazna impreze?

mika1988
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Sukienki 艣LICZNE…. sama chcia艂am kupi膰 co偶 w stylu tej drugiej tylko nie r贸偶ow膮…. NIE M脫J KOLOR 馃槢 Ale sukienki i ta pierwsza bluzka 艁ADNE…. nawet bardzo….

vbis
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx–tu zapewne co偶 znajdziesz ! ! !

muchomorek
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

ta sukieneczka wyzej sliczna tylko jakby by艂a czarna mrrr 馃檪

xyz
    Member
    • Maniak

jak dla mnie bardzo droga , za ciemna na lato i jakos nie zupelnie w moim stylu.
    ja bym przeszla obok niej obojetnie

marzennka 32
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Nie no z艂a nie jest, hmmm raczej wyj偶ciowa ale kobieca 馃檪 mi sie bardziej ta podoba :
    [usuni臋to_link]

a wogole zobaczcie ten komplecik jest prze偶liczny
    [usuni臋to_link]

xyz
    Member
    • Maniak

eno a gdzie w takiej sukience wyjsc? bo chyba do kosciola w niedziele. ogolnie ladna ale tylko na okazje i jakos taka strasznie elegancka

a gorset i spodnica. wyglada jak calosc i tez j.w.

wogole co do tej strony to jak ja przejzalam to nie kupilabym z niej nic. po pierwsze za drogo a po drugie ubieram sie raczej luzno i mlodziezowo

impresja_switu
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Podoba艂a mi si臋 pierwsza sukienka. Drugi link niestety mi si臋 nie otworzy艂, a kolczyki z ostatniego wydaj膮 mi si臋 troszk臋 sztuczne… Do Allegro mam raczej mieszane uczucia (z przewag膮 negatywnych). Nie s艂ysza艂am o nim zbyt wielu pochlebnych opinii, mo偶e dlatego jestem uprzedzona. Osobi偶cie sk艂aniam si臋 tylko do 1buta ze sklep贸w internetowych, bo wielu znajomych go mocno zachwala za dobr膮 jako偶膰 but贸w. Nie jestem wi臋c za bardzo do偶wiadczona na polu ciuch贸w w Internecie – nie polec臋 ci 偶adnego alternatywnego sklepu:(

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " chce kupic sobie cos ladnego, pomocy! :)"

Przewi艅 na g贸r臋