- AutorOdp.
- 14 wrze艣nia 2007 at 22:14
Witam:D
moze jest juz taki temat ale ja niezauwzylam i dlatego pisze jak cos o sorki 馃檪 no wiec chcialam sie dowiedziec jak sie relaksujecie,jak wyglada wasze”5minut”tylko dla siebie 馃檪 czy sa to jakies kapiele z mega piana i olejkami czy cos innego 8) ..
ja osobisccie to uwielbiam po calym tygodziu bieganiny zanuzyc sie w wannie z piana i lezec ze 2godz 馃榾 niema to jak kapiel a nie prysznic gdzie sie przy nim marznie..
pozdrawiam
馃檪15 wrze艣nia 2007 at 07:04o rety julek
wanna, 偶wiece zapachowe, piana, gor膮ca woda, olejek, ale偶 mi si臋 tego chce! Niestety mam kabin臋 prysznicow膮 (ze wzgl臋du na ma艂e mieszkanie)Moje 5 minut (przy 3 letnim dziecku) nast膮pi chyba dzi偶 bo mama zabiera dzieciaka na noc 馃檪
Ostatnio mia艂am swoje 20 minut jak na艂o偶y艂am maseczk臋 na twarz i synu偶 uciek艂 do pokoju bo si臋 mnie ba艂 馃槅15 wrze艣nia 2007 at 23:06o co to tylko my sie relakcujemy xyz 馃槈 馃檪
17 wrze艣nia 2007 at 05:24ech wydaje mi si臋 偶e jeszcze nie dorwa艂y si臋 nasze panie do tego tematu
A co do relaksu, zastanawiam si臋 nad kupnem a w艂a偶ciwie nam贸wienie m臋偶a na zakup takiego sprz臋ciku do masa偶u st贸p. [usuni臋to_link]
To jest akurat drogie (jak dla mnie), ale mo偶na kupi膰 ju偶 za 70 z艂
Dla mnie to by艂aby rewelka17 wrze艣nia 2007 at 07:45Ja nie lubi臋 siedzie膰 w wannie, wol臋 wzi膮膰 gor膮cy prysznic z pachn膮cymi 偶elami, pilingami i maseczkami. A potem co偶 na twarz, pomaluj臋 na r贸偶owo paznokcie, posmaruj臋 si臋 ulubionym balsamem do cia艂a. Wejd臋 do ch艂odnego 艂o偶eczka i w艂膮cz臋 film, albo dobr膮 muzyk臋 i poczytam ksi膮偶k臋. To w艂asnie m贸j relaks;)
17 wrze艣nia 2007 at 07:54no i znow…ja nawykow higienicznych nie traktuje ani jak „robienie sie na bostwo” ani jak „odstresowywacza”.
wlasciwie moje odstresowywanie nie polega zupelnie na pielegnacji ciala. chyba szerzej to pojmuje, bo nasuwaja mi sie zupelnie inne mysli niz balsam do ciala czy kapiel:)))
17 wrze艣nia 2007 at 09:46xyz taki masa偶er do st贸p to naprawde super sprawa, warto go mie膰.Ja mam w swoim posiadaniu tylko takie drewniane rolki i to ju偶 daje du偶a przyjemno偶膰,takim jak z Twojego linka mosowa艂am sobie stopy raz bo moja babcia czegos takiego uzywa,to nie tylko relaks,ale i bardzo dobrze wplywa na kra偶enie krwi.
17 wrze艣nia 2007 at 09:53Moje 5 minut to napewno dluga kapiel przy 偶wieczkach. Potem malowanie paznokci, ulo偶enie wlos贸w i lenistwo. Dlugie lezenie w 艂贸偶ku i np. czytanie ksiazki albo sluchanie moich ulubionych piosenek.
17 wrze艣nia 2007 at 11:09Moje pi臋c minut??
Napewno nie k膮piel. Bo to robi臋 najcz臋偶ciej w po偶piechu.
Czas taki ca艂kiem dla siebie, taki w kt贸rym nikt mi nie przeszkodzi, do niczego mnie nie zawo艂a nast臋puje chyba w nocy jak gasz臋 ju偶 tv i usypiam. Wtedy moje pi臋c minut zamienia si臋 w kilka godzin cudownego snu 馃榾17 wrze艣nia 2007 at 11:41ja nie da艂abym rady drewnianej rolce do masa偶u st贸p. Za艂askota艂by mnie
17 wrze艣nia 2007 at 11:47m贸j relax to kiedy juz wszystkow domu zrobione to wtedy rowerek i przeja偶d偶ka na 艂ono natury. Cz臋偶ciej praktykowane to internet nocn膮 por膮 kiedy juz wszyscy spi膮
17 wrze艣nia 2007 at 12:42Taki masa偶er jaki chcesz kupi膰 te偶 艂askota, ale tylko chwilke potem si臋 przyzwyczaja.
17 wrze艣nia 2007 at 13:13[usuni臋to_link] wrote:
To jest akurat drogie (jak dla mnie), ale mo偶na kupi膰 ju偶 za 70 z艂
wlasnie widzialam raz gdzies w reklami za 70 zl taka i mysle ze i ja moze sie kiedys posataram zeby taka kupic 馃槈
17 wrze艣nia 2007 at 22:07Niestety wanna odpada,bo mam kabin臋 prysznicow膮,ale jak tak sobie stoje sp艂ywaja na mnie strugi cieplutkiej wody to nie powiem-czuj臋 si臋 bardzo dobrze 馃檪 relax mam w solarium 馃榾 moje 12 min relaxu…mmmm… no i jak tak sobie siedz臋 przy komputerze iodjad臋 krzes艂em na bok i tak siedz臋 bez ruchu to te偶 mi jest dobrze 馃槅
18 wrze艣nia 2007 at 18:46Przedstawiam Wam drogie kobietki moje techniki relaksacyjne:
-Uwielbiam k膮piele…
Puszczam sobie ma艂y strumie艅 wody zatykam kapselek w wannie leje p艂yn do k膮pieli (naj bardziej lubie lawendowy,mi臋towy i owocowe arbuzowy,melonowy lub brzoskwiniowy)i sobie leze w tej wannie.
-Lubie tez uda膰 sie od czasu do czasu do kosmetyczki i masarzystki…
-Dobry relaks dla mnie to te偶 jak siedzie sobie w foteliku w domku i czytam babskie gazetki..
-Relaksuje si臋 tez w swoim ogr贸dku gdy siadam na 艂aweczce w sloneczku o niczym nie my偶le w艂a偶ciwie jedynie co ws艂uchuje si臋 w 偶piew ptak贸w lub 偶wierszczy, w贸wczas wy艂膮czm sie ze 偶wiata rzeczywistego na chwile…
-Fajnie tez zapali膰 sobie 偶wieczuszki w艂膮czy膰 jak膮偶 muzyczke spokojn膮 i popija膰 czerwone winko… - AutorOdp.