- AutorOdp.
- 20 wrze艣nia 2007 at 20:33
Yhm, dzia艂 o modzie o takiego tematu nie ma 馃槈 Na pewno ka偶da z Was ma swoje ulubione czasopisma o modzie, z kt贸rych czerpie inspiracj臋. Kt贸re czasopisma najbardziej lubicie? Co najcz臋偶cie czytacie? Co polecacie?
Moim ulubionym czasopismem jest Fashion Magazine – polski kwartalnik o modzie i dodatkach. Sporo zdj臋膰, sporo ciekawych artyku艂贸w, prezentacje najnowszych 偶wiatowych trend贸w. Og贸lnie fajna i inspiruj膮ca lektura.
Poza tym czytuj臋:
Avanti – miesi臋cznik o modzie i urodzie. Lubi臋 ze wzgl臋du na prezentacje r贸偶nych ciuch贸w wraz z cenami i miejcem, gdzie mo偶na je kupi膰.
Glamour
Tw贸j Styl22 wrze艣nia 2007 at 12:47艣wietny temat 馃榾
Moja modow膮 bibli膮 jest Glamour 馃榾 Stamt膮d czerpi臋 inspiracj臋 i wiem co jest na czasie.
Poza tym niepogardz臋 Avanti oraz Joy’em 馃檪
A jako nastolatka czyta艂am Dziewczyn臋,Twista,Filipink臋 -do dzi偶 mam pe艂o gazet z „tamtego” okresu 馃榾22 wrze艣nia 2007 at 12:58Glamour 馃檪 Stanowczo … a tych pisemek dla nastolatek o kt贸rych wspomina艂a偶 te偶 mam troche z racji, 偶e moja m艂odsza siostra zbiera 馃槈
22 wrze艣nia 2007 at 17:46Glamour, Joy i Cosmopolitan.
22 wrze艣nia 2007 at 18:10teraz tylko i wylacznie Cosmopolitan.. wczesniej siegalam jeszcze po Glamour i Dziewczyne
22 wrze艣nia 2007 at 18:54jesli chodzi o czasopisma to czytam tylko ”kulturystyka i fitness” , ”fitness” , ”shape” , ”moda i zdrowie” , ”samo zdrowie” , a jesli chodzi o mode to tylko avanti!
3 pa藕dziernika 2007 at 06:52Je偶li chodzi o czasopisma o modzie to Fashion Magazine jest chyba najlepsze. Ma najwi臋cej propozycji insiracji itp. No i nie dyskryminuje mody m臋skiej
3 pa藕dziernika 2007 at 08:42a ja z magazyn贸w o modzie najbardziej lubi臋 avanti, glamour i twoj styl bo tam znajduje bardzo du偶o fajnych reporta偶y, felieton贸w i artyku艂贸w. a co do gazetek o urodzie to lubi臋 chica:)
3 pa藕dziernika 2007 at 18:21ja te偶 Fashin Magazin jest 偶wietny. Bardzo ciekawe ma artyku艂y.
3 pa藕dziernika 2007 at 22:38Tak. FM jest 偶wietne 馃榾 Dzi偶 w艂a偶nie przegl膮da艂am i wypatrzy艂am sobie super torebk臋 馃槇
Avanti ostatnio nieco si臋 „skiep偶ci艂o”. Odnosz臋 wra偶enie, 偶e to pismo staje si臋 jedn膮 wielk膮 reklam贸wk臋 i ulotk膮. Nic wi臋cej.
A mo偶e kt贸ra偶 z Was od czasu do czasu czytuje Vogue?
4 pa藕dziernika 2007 at 11:58Vouge jest po angielsku wi臋c dla mnie 偶adna korzy偶膰 馃檪
21 pa藕dziernika 2007 at 20:52zdecydowanie avanti:) kiedys wydawalo mi sie ze pismo o zakupach to glupota ale teraz chetnie z niego korzystam:)
9 czerwca 2010 at 10:21Od偶wie偶臋 temat. I popieram zdania, ze „Fashion magazine” jest najlepszym czasopismem o tematyce mody. Jest zdecydowanie najbardziej profesjonalne, nic chyba lepszego na naszym rynku si臋 nie ukazuje.
17 czerwca 2010 at 05:03Dla facet贸w te偶 si臋 tam co偶 znajdzie nie?
8 lipca 2010 at 09:46A ja tylko Tw贸j Styl i ELLE. Jest te偶 co poczyta膰 馃檪
Fajne [usuni臋to_link]
- AutorOdp.