Czasopisma o modzie

• Autor
    Odp.
  • pomarancza
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Yhm, dzia艂 o modzie o takiego tematu nie ma 馃槈 Na pewno ka偶da z Was ma swoje ulubione czasopisma o modzie, z kt贸rych czerpie inspiracj臋. Kt贸re czasopisma najbardziej lubicie? Co najcz臋偶cie czytacie? Co polecacie?

Moim ulubionym czasopismem jest Fashion Magazine – polski kwartalnik o modzie i dodatkach. Sporo zdj臋膰, sporo ciekawych artyku艂贸w, prezentacje najnowszych 偶wiatowych trend贸w. Og贸lnie fajna i inspiruj膮ca lektura.

Poza tym czytuj臋:
    Avanti – miesi臋cznik o modzie i urodzie. Lubi臋 ze wzgl臋du na prezentacje r贸偶nych ciuch贸w wraz z cenami i miejcem, gdzie mo偶na je kupi膰.
    Glamour
    Tw贸j Styl

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

艣wietny temat 馃榾

Moja modow膮 bibli膮 jest Glamour 馃榾 Stamt膮d czerpi臋 inspiracj臋 i wiem co jest na czasie.
    Poza tym niepogardz臋 Avanti oraz Joy’em 馃檪
    A jako nastolatka czyta艂am Dziewczyn臋,Twista,Filipink臋 -do dzi偶 mam pe艂o gazet z „tamtego” okresu 馃榾

Kajzerka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 52
    • Sta艂y bywalec

Glamour 馃檪 Stanowczo … a tych pisemek dla nastolatek o kt贸rych wspomina艂a偶 te偶 mam troche z racji, 偶e moja m艂odsza siostra zbiera 馃槈

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Glamour, Joy i Cosmopolitan.

Niebo86
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 589
    • Zas艂u偶ony

teraz tylko i wylacznie Cosmopolitan.. wczesniej siegalam jeszcze po Glamour i Dziewczyne

Jovita
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

jesli chodzi o czasopisma to czytam tylko ”kulturystyka i fitness” , ”fitness” , ”shape” , ”moda i zdrowie” , ”samo zdrowie” , a jesli chodzi o mode to tylko avanti!

poduszyciel
    Member
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Je偶li chodzi o czasopisma o modzie to Fashion Magazine jest chyba najlepsze. Ma najwi臋cej propozycji insiracji itp. No i nie dyskryminuje mody m臋skiej

beata79
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

a ja z magazyn贸w o modzie najbardziej lubi臋 avanti, glamour i twoj styl bo tam znajduje bardzo du偶o fajnych reporta偶y, felieton贸w i artyku艂贸w. a co do gazetek o urodzie to lubi臋 chica:)

kierkarkur
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja te偶 Fashin Magazin jest 偶wietny. Bardzo ciekawe ma artyku艂y.

pomarancza
    Member
    • Bywalec

Tak. FM jest 偶wietne 馃榾 Dzi偶 w艂a偶nie przegl膮da艂am i wypatrzy艂am sobie super torebk臋 馃槇

Avanti ostatnio nieco si臋 „skiep偶ci艂o”. Odnosz臋 wra偶enie, 偶e to pismo staje si臋 jedn膮 wielk膮 reklam贸wk臋 i ulotk膮. Nic wi臋cej.

A mo偶e kt贸ra偶 z Was od czasu do czasu czytuje Vogue?

poduszyciel
    Member
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Vouge jest po angielsku wi臋c dla mnie 偶adna korzy偶膰 馃檪

estera
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

zdecydowanie avanti:) kiedys wydawalo mi sie ze pismo o zakupach to glupota ale teraz chetnie z niego korzystam:)

delicja
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Od偶wie偶臋 temat. I popieram zdania, ze „Fashion magazine” jest najlepszym czasopismem o tematyce mody. Jest zdecydowanie najbardziej profesjonalne, nic chyba lepszego na naszym rynku si臋 nie ukazuje.

doll
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

Dla facet贸w te偶 si臋 tam co偶 znajdzie nie?

fidoma
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Bywalec

A ja tylko Tw贸j Styl i ELLE. Jest te偶 co poczyta膰 馃檪

Fajne [usuni臋to_link]

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Czasopisma o modzie"

Przewi艅 na g贸r臋