- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2007 at 17:11
Ja napewno nigdy:
-nie wezme do reki PAJ膭KA! 馃槸
-nie zdradze mojego ch艂opaka!- wierna jestem!
-nie skocze na bungee,poniewaz mam l臋k wysoko偶ci
-nie odmowie pomocy bliskim lub przyjacio艂om,jesli bede mogla pom贸c 馃檪
-nie bede palic!
-nie wezm臋 narkotyk贸w!
-nie polubie czosnku i szpinaku!bleeee 馃槙No narazie tyle. 馃槈
Teraz Wasza kolej! 馃槅
11 sierpnia 2007 at 18:48Ja obieca艂am sobie, ze nigdy nie zdradz臋 mojego partnera. I mam zamiar przysi臋gi dochowa膰!
Nie zamierzam te偶 nigdy udawa膰 orgazmu! 馃榾
Obieca艂am sobie tak偶e nigdy nie czepia膰 si臋 ludzi za bzdury ani nie prowokowa膰 niepotrzebnych awantur – to cecha mojej mamy, kt贸rej nienawidz臋 (cechy nienawidz臋 馃槢 )
Na razie tyle 馃檪
11 sierpnia 2007 at 19:23Nigdy nie m贸wi臋 nigdy : )
11 sierpnia 2007 at 22:07Z do偶wiadczenia wiem,偶e nie powinnam uzywa膰 s艂owa „nigdy” 馃檪 Jst wiele rzeczy,kt贸rych wiem,偶e nie zrobi臋,ale dla 偶wi臋tego spokoju nie powiem,偶e nigdy… 馃槈
12 sierpnia 2007 at 09:11Ja nigdy nie zdradze swojego Miska. Mysle ze to najbardziej istotne, a reszta zawsze sie moze przydazyc, mimo ze sie mowi „nie zrobie tego nigdy” 馃槈
12 sierpnia 2007 at 09:14NIGDY nie mam zamiaru uprawia膰 seksu analnego.
Nigdy nie skrzywdz臋 m臋偶a i syna.12 sierpnia 2007 at 11:26[usuni臋to_link] wrote:
NIGDY nie mam zamiaru uprawia膰 seksu analnego.
Otoz to!!Podpisuje sie pod tym!!!
I nikogo rowniez nigdy nie skrzywdze,no chyba,ze ktos wejdzie mi w droge czy obrazi mi moich bliskich to nie panuje nad soba. 馃槇 馃檮14 sierpnia 2007 at 21:44obiecalam sobie ze nigdy wiecej nie zdardze swojego partnera 馃檪
15 sierpnia 2007 at 13:51dok艂adnie nigdy nie mowie nigdy 馃槈 no ale z tym analem to tez moge sie podpisac …jakos to nie kreci mnie
16 sierpnia 2007 at 14:35Nigdy nie sprzedam si臋.
Nigdy nie skrzywdz臋 mojej rodziny.
Nigdy nie zrezygnuj臋 ze swoich ambicji.
Nigdy si臋 nie poddam.
i pewnie wiele innych „nigdy…” 馃槈20 sierpnia 2007 at 21:07Tyle razy m贸wi艂am `nigdy` a potem i tak wychodzi艂o co innego. Wi臋c si臋 nauczy艂am i wywali艂am te s艂贸wko ze swojego s艂ownika ; )
21 sierpnia 2007 at 13:12Mnie 偶ycie nauczy艂o, aby nie m贸wi膰 „nigdy” i „zawsze”…. bo 偶ycie bywa zaskakuj膮ce i siebie te偶 zaskakujemy
21 sierpnia 2007 at 21:31馃槼 nigdy nie zrobie tego co zrobilam tego roku nad jeziorkiem 馃槼 a i juz nigdy wiecej nie bede sikac w nocnym autobusie 8) bo to za duzo kosztuje 馃榾 hehhee
22 sierpnia 2007 at 12:59Nigdy nie m贸w nigdy. Bywa 偶e m贸wi臋 偶e czego偶 nie zrobi臋 a z biegiem czasu i tak to zrobi臋.
22 sierpnia 2007 at 15:27nigdy nie m贸wi臋 nigdy 馃槢
- AutorOdp.