- AutorOdp.
- 7 lipca 2010 at 14:35
Uwielbiam jak ktoż ma czerwoną pomadkę na ustach – niestety sama nie jestem na tyle odważna, żeby taka pomadkę nosić ale strasznie mi się to podoba na takich eleganckich dziewczynach – np, mała czarna i tylko czerwona pomadka 🙂
7 lipca 2010 at 19:58mi osobiżcie czerwona pomadka sie nie podoba, okropnie wygladają takie czerwone usta, a jeszcze gorzej według mnie jak jest biała cera a szminka czerwona
18 lipca 2010 at 22:07uwielbiam czerwoną pomadkę na ustach mej dziewczyny…
jest taka… sexy… czuła… i w ogóle fantastycxznaaa… -=
dlatego bardzo lubię podarować jeje róże :]]
17 sierpnia 2010 at 11:37Uwielbiam czerwoną szminkę. Zawsze, kiedy chcę poczuć się wyjątkowo sexy i skupić na sobie uwagę to spinam włosy w koka i maluję się czerwoną szminką. Nie noszę jej do rozpuszczonych włosów, jakoż wydaje mi się, że za dużo się wtedy wokół twarzy dzieje. Jednak, jeżli tylko wam do twarzy w czerwonej szmince, nożcie ją. Nie ma nic seksowniejszego 🙂
21 sierpnia 2010 at 18:36[usunięto_link] wrote:
Uwielbiam czerwoną szminkę. Zawsze, kiedy chcę poczuć się wyjątkowo sexy i skupić na sobie uwagę to spinam włosy w koka i maluję się czerwoną szminką. Nie noszę jej do rozpuszczonych włosów, jakoż wydaje mi się, że za dużo się wtedy wokół twarzy dzieje. Jednak, jeżli tylko wam do twarzy w czerwonej szmince, nożcie ją. Nie ma nic seksowniejszego 🙂
Proszę bardzo jaka fajna rada:)do tego szpilki?
Też tak czasami robię.
Pozdrawiam21 sierpnia 2010 at 18:56a ja czego na bank nie moge miec na twarzy to wlasnie czerwonej szminki ale nadrabiam innymi glebokimi zblizonymi do czerwieni 😥 😥
21 sierpnia 2010 at 19:14Czemu nie możesz?
21 sierpnia 2010 at 19:24bo wygladam jak klaun poprostu 😕
21 sierpnia 2010 at 19:28Musiałbym zobaczyć i ocenić ,ale skoro tak mówisz, w końcu Ty wiesz najlepiej.
21 sierpnia 2010 at 19:36uwierz na slowo…a szminke tez trzeba umiec nosic
21 sierpnia 2010 at 19:44Wierzę.
13 września 2010 at 08:12Przecież istnieje wiele odcieni czerwieni. Czasami nawet taki sam ton wygląda inaczej na ustach rożnych osób. Myżlę, że małą czerwoną szminkę każda kobieta powinna mieć w swojej kosmetyczce. bywają chwile kiedy ma się ochotę na taki akcent w makijażu. A co myżlicie o malowaniu się konturówką?Mi to nigdy nie wychodzi więc zaprzestałam 😉
12 grudnia 2013 at 16:22Wole odcienie brązu lub różu jednak
17 listopada 2014 at 12:18ja wole błyszczyk niż pomadkę 🙂
3 grudnia 2014 at 16:57Ja natomiast wolę bezbarwną pomadkę,czerwona może być np szminka do ust i tego się trzymam,ale to przecież nic innego jak kwestia gustu:)
- AutorOdp.