- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2006 at 19:30
[usunięto_link]
co myslicie na temat czerwonej zastawy, ja wrecz uwielbiam ten kolor i nawed mam w domu podobny29 sierpnia 2006 at 15:28mnie sie bardzo podoba ..uwielbiam kolorwe szkło swietnie wyglada:”) ja mam taki niebieski zestawik:)
29 sierpnia 2006 at 20:49ja mam fioletowe i granatowe:))))
Ale na białym też jadam30 sierpnia 2006 at 09:25taka kolorowa zastawa fajnie wyglada na stole aż jesc sie zachciewa:)
12 września 2007 at 15:50bardzo mi sie podoba, mam troche sowjej zastawy ktora dostalam na nowe mieszkanie, a czesc mam jeszcze takiej odlskulowej po dziadku ale tez wyglada swietnie
14 stycznia 2009 at 09:29Ja też mam czerwony komplet 😀 Wygląda żwietnie na granatowym obrusie, a kiedy jeszcze dostawię jakież [usunięto_link], do tego jakież fajne kwiatki na żrodku stołu i już mogę nie wychodzić z domu, tylko mogę się wpatrywać godzinami 😛 Nie mówiąc o tym, że strasznie moją próżnożć rozwijają 'ochy’ i 'achy’, kiedy ktoż widzi kompozycje (jakbym to ja produkowała te naczynia, a nie tylko je kupiła 😉 ))
17 maja 2009 at 22:41Czerwony to taki luksusowy kolor, nie dziwie się, że nie chce Ci sie od tych dobroci wstawać. Ja lubię czerwień ale sprzętu kuchennego np. ekspress do kawy, czajnik,,,ładnie to wygląda 😆 szkło zielone mnie bardziej inspiruje niż czerwone
18 maja 2009 at 07:53Czerwone szkło wydaje się być baardzo eleganckie – zwłaszcza, jeżli w mieszkaniu nie ma zbyt dużo rzeczy, jest estetyczne (prawie ascetyczne;)). Warto pamiętać, urządzając mieszkanie, że każdy kolor ma na nas jakiż wpływ, np. fioletowy pobudza myżlenie, ale jeżli jest go za dużo lub w miejscu, w którym spędzamy dużo czasu, to może nas drażnić.
2 czerwca 2009 at 10:39jak dla mnie super wygląda-czerwony to mój kolor 🙂
18 grudnia 2009 at 11:55Widziałam taka niedawno i była cudowna, niestety ciężko do takiej zastawy dobrać dodatki, ale na pewno robi coż takiego wrażenie. Wyobrażam sobie kolacje wigilijną z taka zastawą – bajer:)
27 grudnia 2009 at 16:14Ostatnio w Leroy Merlin widziałam piękna ekspozycję łazienki – kafelki czerwone i mebelki białe – ładniutko.
27 grudnia 2009 at 17:18W życiu nie zdecydowałabym się na czerwoną łazienkę
22 stycznia 2010 at 07:59Fakt- łazienka ma nas uspokajać, a nie ładować energią… 😆 Chociaż te są niezłe: [usunięto_link] ewentualnie mozna sobie dodac jakis czerwony sprzęt jak nie ma za dużo czerwonego wokół np. dywanik, czy pralka …
11 marca 2010 at 13:32A czemu nie ?? Taki kolor może żwietnie ożywić nasze pomieszczenie.. wszelkie intensywne kolory bardzo pozytywnie działają. Cieszy mnie to, że można teraz kupić naczynia w bardzo pięknych kolorach, a nie jak było jeszcze do niedawna tylko biały, i koniec….
Ja sobie wypatrzyłam takie zielone talerze [usunięto_link]
w końcu zielony kolor nadziei i optymizmu;)19 maja 2010 at 03:54Jak podoba wam się kolorowe szkło to warto popatrzeć tu Mam Komplet deserowy w Kolorze fioletowo-złotym [usunięto_link] bajka
Ale ta patera po prostu mnie powaliła
[usunięto_link][usunięto_link]
- AutorOdp.