• Ten temat ma 15 odpowiedzi, 13 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez jagoda4.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tasla
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 16
    • Bywalec

co myslicie na temat czerwonej zastawy, ja wrecz uwielbiam ten kolor i nawed mam w domu podobny

Virginia 013
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 41
    • Bywalec

mnie sie bardzo podoba ..uwielbiam kolorwe szkło swietnie wyglada:”) ja mam taki niebieski zestawik:)

Figa
    Klucznik
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

ja mam fioletowe i granatowe:))))
    Ale na białym też jadam

Virginia 013
    Członek
    • Odp.: 41
    • Bywalec

taka kolorowa zastawa fajnie wyglada na stole aż jesc sie zachciewa:)

estera
    Członek
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

bardzo mi sie podoba, mam troche sowjej zastawy ktora dostalam na nowe mieszkanie, a czesc mam jeszcze takiej odlskulowej po dziadku ale tez wyglada swietnie

Magdallena
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja też mam czerwony komplet 😀 Wygląda żwietnie na granatowym obrusie, a kiedy jeszcze dostawię jakież żwieczki, do tego jakież fajne kwiatki na żrodku stołu i już mogę nie wychodzić z domu, tylko mogę się wpatrywać godzinami 😛 Nie mówiąc o tym, że strasznie moją próżnożć rozwijają 'ochy’ i 'achy’, kiedy ktoż widzi kompozycje (jakbym to ja produkowała te naczynia, a nie tylko je kupiła 😉 ))

wernona
    Członek
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Czerwony to taki luksusowy kolor, nie dziwie się, że nie chce Ci sie od tych dobroci wstawać. Ja lubię czerwień ale sprzętu kuchennego np. ekspress do kawy, czajnik,,,ładnie to wygląda 😆 szkło zielone mnie bardziej inspiruje niż czerwone

martyna1
    Członek
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Czerwone szkło wydaje się być baardzo eleganckie – zwłaszcza, jeżli w mieszkaniu nie ma zbyt dużo rzeczy, jest estetyczne (prawie ascetyczne;)). Warto pamiętać, urządzając mieszkanie, że każdy kolor ma na nas jakiż wpływ, np. fioletowy pobudza myżlenie, ale jeżli jest go za dużo lub w miejscu, w którym spędzamy dużo czasu, to może nas drażnić.

metixii
    Członek
    • Odp.: 37
    • Bywalec

jak dla mnie super wygląda-czerwony to mój kolor 🙂

Anika80
    Członek
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Widziałam taka niedawno i była cudowna, niestety ciężko do takiej zastawy dobrać dodatki, ale na pewno robi coż takiego wrażenie. Wyobrażam sobie kolacje wigilijną z taka zastawą – bajer:)

wernona
    Członek
    • Pasjonat

Ostatnio w Leroy Merlin widziałam piękna ekspozycję łazienki – kafelki czerwone i mebelki białe – ładniutko.

tucci
    Członek
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

W życiu nie zdecydowałabym się na czerwoną łazienkę

wernona
    Członek
    • Pasjonat

Fakt- łazienka ma nas uspokajać, a nie ładować energią… 😆 Chociaż te są niezłe: http://www.google.pl/search?q=czerwona+%C5%82azienka&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a ewentualnie mozna sobie dodac jakis czerwony sprzęt jak nie ma za dużo czerwonego wokół np. dywanik, czy pralka …

szaloona
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

A czemu nie ?? Taki kolor może żwietnie ożywić nasze pomieszczenie.. wszelkie intensywne kolory bardzo pozytywnie działają. Cieszy mnie to, że można teraz kupić naczynia w bardzo pięknych kolorach, a nie jak było jeszcze do niedawna tylko biały, i koniec….
    Ja sobie wypatrzyłam takie zielone talerze http://www.myin.pl/922/talerz_obiadowy_bbq_zielony
    w końcu zielony kolor nadziei i optymizmu;)

4mala_s
    Członek
    • Odp.: 39
    • Bywalec
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę