- AutorOdp.
- 5 listopada 2007 at 09:21
witam pierwszy raz widzę tą nazwę, ale jeżeli chcesz poprawić swoją przemianę materii mam propozycję : rano na czczo pij szklankę wody mineralnej niegazowanej z cytrynką , a w ciągu dnia pij 2 litry wody { na począdku jest ciężko } oprucz tego dobra jest aktivia, herbatka zielona z pokrzywy.W ten sposób wspomożesz i wyregulujesz przemianę materii a mie przyzwyczaisz żołądka do suplementów.
13 listopada 2007 at 08:52[usunięto_link] wrote:
witam pierwszy raz widzę tą nazwę, ale jeżeli chcesz poprawić swoją przemianę materii mam propozycję : rano na czczo pij szklankę wody mineralnej niegazowanej z cytrynką , a w ciągu dnia pij 2 litry wody { na począdku jest ciężko } oprucz tego dobra jest aktivia, herbatka zielona z pokrzywy.W ten sposób wspomożesz i wyregulujesz przemianę materii a mie przyzwyczaisz żołądka do suplementów.
Piszesz o dwuch litrach wody dziennie… Ja tez tak slyszalam. Woda mozna oszukac zoladek itp. Ale wiele razy na forum spotkalam sie z tym,ze dziewczyny odradzaja picie wody-wrecz przeciwnie! Pisza aby pic jak najmniej plynow zeby zgubic brzuszek.
Sama juz nie wiem. Ja tez chcialabym poprawic swoja przemiane materii ale z drugiej strony staram sie zgubic nadmierna tkanke tluszczowa na brzuchu…
Pic czy nie pic tej wody???
13 listopada 2007 at 21:38ja tam sie na odchudzaniu nie znam…. ale wiem, że dzienne zapotrzebowanie na płyny wynosi 2 litry.
15 listopada 2007 at 18:03nie eksperymentuj z jakimiż dziwnymi lekami! lepiej podkręć swój metabolizm wstając wczeżniej i ćwicząc! to na pewno zdrowsze! a jak masz bardzo dużą nadwagę, poleć się dożwiadczonej dietetyczki.
a na płaski brzuszek 6 weidera na przykład 🙂 ciężko ale skutecznie. nikt nie obiecywał, że będzie lekko! powodzenia 🙂
[usunięto_link]16 listopada 2007 at 21:11pierwsze słyszę…ja bym nie ryzykowała…
23 stycznia 2008 at 19:40tez o tym nie slyszlam…
26 stycznia 2008 at 15:29[usunięto_link] wrote:
nie eksperymentuj z jakimiż dziwnymi lekami! lepiej podkręć swój metabolizm wstając wczeżniej i ćwicząc! to na pewno zdrowsze! a jak masz bardzo dużą nadwagę, poleć się dożwiadczonej dietetyczki.
a na płaski brzuszek 6 weidera na przykład 🙂 ciężko ale skutecznie. nikt nie obiecywał, że będzie lekko! powodzenia 🙂
[usunięto_link]6 weidera to trauma, ze ojej. chylę czoło przed wszystkimi, które przetrwały i schudły.
26 stycznia 2008 at 16:51Nigdy nie stosowałabym żadnych tabletek, ani nic nie piła żeby schudnąć! co najwyżej kremy itp.
13 lutego 2008 at 20:51a ja bralam i biore ale juz niedlugo bo jeszcze tylko 3 kg. biore clarinol cla wspomaga odchudzanie i nie rujnuje kieszeni. 😀
20 lutego 2008 at 12:12@Bańka wrote:
a ja bralam i biore ale juz niedlugo bo jeszcze tylko 3 kg. biore clarinol cla wspomaga odchudzanie i nie rujnuje kieszeni. 😀
a ja ponowię pytanie:
co znaczy: nie rujnuje kieszeni? pzdr 🙂4 marca 2008 at 21:09co to znaczy nie rujnuje kieszeni?
TANI 😆
5 marca 2008 at 09:542l wody są jak najbardziej ok i najlepiej pić szklankę wody ok. 30 minut przed posiłkiem zapycha dobrze żołądek wszystkie żrodki farmakologiczne nie ważne czy ziołowe czy z czegokolwiek działają źle na nasz organizm, bo sie przyzwyczaja do nich potem są problemy po odstawieniu lepiej wyrobić zdrowe nawyki dla organizmu i można spokojnie zrzucić kg. No i do diety ZAWSZE potrzebne są ćwiczenia, jak spada waga to skóra jest wiotka i żaden balsam tego nie zmieni trzeba zadbać o odpowiednią elastycznosć skóry 🙂
8 kwietnia 2008 at 20:04ODCHUDZAM — 100% GWARANCJI i CIĄGŁĄ OPIEKA W CIĄGU TRWANIA KURACJI. DAJ SOBIE SZANSE.
15 czerwca 2008 at 16:25Ja brałam ale nie polecam .
28 czerwca 2008 at 08:48a co bralas zuza i nie polecasz??
- AutorOdp.