• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

no włażnie bo ja też nie zrozumiałam…
    a wody to ja mnóstwo piję i jakoż nie narzekam 🙂

a-l-i-c-e
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

ja brałam chrom. niby miał hamować ochotę na słodycze….akurat!!! pohamował że coż!!! TO NIE DZIAŁA !!!Przynajmniej na mnie to nie działa. co z tego że wezmę tabletkę jak to wszystko siedzi w głowie. Mózg woła-’gdzie słodycze!!!’ :?? a ja jem i jem….choćbym zjadła wczeżniej całą garżć tego chromu…Zwariuję!!!! tabletki nie działają. najpierw trzeba przeprogramować sój mózg! 😕

patunia28
    Member
    • Zasłużony

zgadzam się – nastawienie to podstawa ❗
    ja znalazłam motywację – za 2 miechy płynę na rejsik z moim i chcę po prostu wyglądać nieziemsko 😉 więc trzeba się wziąć za fałdki i inne przypadłożci…
    może warto poszukać tej motywacji? 🙂

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

ooo nastawienie to faktycznie podstawa 🙂
    i patunai gratuluję znalezienia swojej 😉 nie ma to jak zawziąć się w sobie, nie? 😀

patunia28
    Member
    • Zasłużony

oj to fakt…
    On to w ogóle mega motywacja dla mnie… do wszystkiego… ehh… wpadłam po uszy :mrgreen:
    alice – kumpela mi powiedziała, że jak brała clarinol to mniej jadła bo to jakoż łaknienie też wstrzymuje 🙂 sprawdzę na własnej skórze i po wyjeździe dam znać 😀

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

no ja na clarinolu też mniej jadłam… w ogóle super się czułam jak to łykałam 🙂
    patuż – gratuluję zakochania 😉 dobrze mieć taki motorek, który napędza wszystko 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy ktoż to stosował?"

Przewiń na górę