Czy mozna miec chude nogi ?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Renia13
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 7
    • Bywalec

Czy mozna miec chude nogi, po tym, że sie uprawialo sport? Chodzi mi o łydki. Czy można je „odchudzić” czy tylko zwiększy się masę miężniową w tym miejscu??

Natka23
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Ja też tak bym chciała, ale sposobu nie znam ^^”

Jovita
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

jesli chcesz zmniejszyc łydki to ich nie trenuj a jezeli juz takie masz to twoja genetyka i tego nie zmienisz! Czasem łydki lekko umiesnione a bardziej wyrzezbione wygladaja kuszaca niz chude badyle! Sama trenuje wiec uwielbiam miesnie ktore mam 😉

magdalarine1989
    Członek
    • Odp.: 11
    • Bywalec

ja tez mam z tym problem…nie wiem co zrobic z lydkami w stylu pilkarza..one wcale nie sa kuszace…jak trenuje to sie wyrabiaja…oooo jak ja bym chcialam miec wlasnie takie badyle…znacie na to jakis skuteczny sposob??? kontra odchudzanie by zanikly miesnie czy jak???

trans 88
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Tez mam problem uważam ze za duzo waże mam grube nogi itp. nie wiem co z tym zrobić…. mam 167 cm i waże 56 kg 🙁 ( jestem niestety facetem;/)

afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

chyba balet najlepszy na wyszczuplenie lydek

Jozia
    Członek
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Można odchudzić i zwiększyć masę miężniową. Jeżli masz troche tłu szczyku to najpierw on z nich spadnie, a dopiero potem miężnie będą się mocniej powiększać. Ja biegałam przez 3 miesiące z 1,5 roku temu i od tamtej pory nogi mam chude… a mialam szczupłe hehe 😉

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

@afro_disiac wrote:

znam taka panne ktora wiele lat cwiczyla balet i ma od tego WIELKĄ łydke ;p

afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

@miszczu wrote:

@afro_disiac wrote:

znam taka panne ktora wiele lat cwiczyla balet i ma od tego WIELKĄ łydke ;p

no moze jak wiele lat cwiczyla intensywnie, to rzeczywiscie jej urosla wieeeelka lydka, ale jak ktos wczesniej tego nie cwiczyl i nagle sie zabral za balecik to wydaje mi sie ze lydka jest jakas taka zgrabniejsza i szczuplejsza. tak na oko stwierdzam po sobie aczkolwiek mylic sie moge;) poza tym, moja pani primabalerina miala sliczna szczuplutka lydeczke;) i w ogole pieeeekne nozki godne pozazdroszczenia, mimo ze latek miala juz sporo na karku

ewelka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

ja bym chciałą mieć takie nóżki, oo

http://www.kobieta.pl/uroda/twarz-i-cialo/zobacz/artykul/sposob-na-piekne-nogi/

może nie sa super szczuple, ale dluuugie i ladnie sie prezentuja

hostessa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ladne ladne tylko, ze ja przestalam wierzyc ze sa to naturalne nogi fotoshop jest teraz wszedzie niestety…ale nogi sliczne

patunia28
    Członek
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

a no piękne… też bym takie chciała… a moim to nawet photoshop nie pomoże chyba…

Angela123
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Za mało widac na tym zdjęciu… mogą być krzywe, alebo nie mieć ładnie zarysowanych kostek..

Laluna
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

dla mnie jakoż tak chudo i trochę nieproporcjonalnie wyglądają… najżliczniejsze nogi jakie w życiu widziałam to ma chyba Kylie Minogue 🙂
    wydaje mi się, że odpowiednio dobrany zestaw ćwiczeń może nóżki wyszczuplić 🙂 warto by było jakbyż jakiegoż trenera fitnessu dorwała 🙂

patunia28
    Członek
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

no to fakt, że tak by było najrozsądniej 🙂
    a jak masz motywację, żeby ćwiczyć sama to sądzę, że też znajdziesz jakież fajne zestawy 🙂 ja swoje znalazłam na schudnijmy.pl i jestem bardzo zadowolona 🙂 może znajdziesz coż dla siebie 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę