- AutorOdp.
- 28 stycznia 2009 at 13:57
Hej! Chciałabym żebyżcie mi pomogli:) Od jakiegoż czasu podoba mi się chłopak o rok starszy ode mnie. Nie wiem czy ja jemu się podobam i to mnie gnębi. Poprostu uważam że jestem brzydką osobą i nie wiem czy mam u niego jakiekolwiek szanse:( On jest bardzo miły i bardzo nieżmiały. Parę razy gadaliżmy ale bardzo krótko;( Gdy ja jestem w pobliżu to on zerka na mnie. Ale pewnie to nic nie znaczy… Doradźcie mi co ja mam zrobić w tej sytuacji…
28 stycznia 2009 at 13:59Ile Wy macie lat?
28 stycznia 2009 at 14:05Ja mam 17 on ma 18
28 stycznia 2009 at 17:24W wieku 18 lat niektórzy chłopcy mogą być jeszcze bardzo nieżmiali.
Obserwuj go (ale nie dosłownie 😉 )….zorientuj sie, czym się interesuje, prowokuj spotkania, rozmowy. Bądź dla niego miła i sympatyczna – ale nie nachalna!!!Nawet poprzez zwykłą znajomożć można się do kogoż zblizyć. Będziecie mieli okazje czężciej ze soba przebywać, a co za tym idzie – on będzie się czuł bardziej swobodnie w Twoim towarzystwie.
28 stycznia 2009 at 17:31masz racje: to nic nie znaczy.
[/quote]28 stycznia 2009 at 18:10dzięki za odpowiedź:O)
28 stycznia 2009 at 22:45a zerka czasem w inne miejsca?
29 stycznia 2009 at 08:36tego to ja nie wiem
31 stycznia 2009 at 21:46Po pierwsze: nie ma brzydkich kobiet, są tylko takie, które się nie doceniają. 🙂 Każda kobieta jest piękna, wystarczy o siebie zadbać i wykrzesać z siebie to coż, to daje Ci pewnożć siebie i sprawia, że ludzie postrzegają cię jako pełnowartożciową, pewną siebie kobietę.
PO drugie: jeżli jest nieżmiały to go ożmiel, takiej wspólne imprezy czy tym podobne, zagadaj. Daj mu siebie poznać, pokaż że jesteż otwarta, miła i urocza, a na pewno się nie oprze 🙂 - AutorOdp.