- AutorOdp.
- 20 listopada 2019 at 08:48
Anonymous
Inactive- Tematów: 2
- Odp.: 0
- Początkujący
Witam. Mam pytanie. Wiec tak, chodzi o chlopaka ktory mi sie podoba ale nie jestem pewna czy ja sie mu podobam. Poznałam go w szkole pare miesiecy temu, i on jest 3 lata starszy ode mnie i odkad zaczal chodzic do tej szkoly przyglada mi sie i patrzy sie na mnie ( kolezanka mi powiedziala, ale pozniej sama to zauwazylam) i gdy rozmawia ze swoim kolega to patrzy sie na mnie. I raz gdy ja sie spjorze sie na niego i on na mnie (zawsze z daleka, czasem z bliska) to patrzy sie na mnie dlugo a czasem jak sie spojrze na niego to on wtedy odwraca zwrok. Ktoregos dnia moj brat ktory chodzi z nim do klasy spytal go czy idzie na silownie, a on powiedzial tak, to pozniej moj brat powiedzial: moja siostra tez idzie, a on sie usmiechnal jakby sie cieszyl ze tez tam bede. I jeszcze byla taka sytuacja ze musialam isc do klasy mojego brata aby porozmawiac z nim gdy bylo juz koniec lekcji ale nie wszyscy wyszli jeszcze z klasy ( i on tez nie wyszedl jeszcze) a on byl tuz obok gdy rozmawialam z moim bratem. Gdy juz wyszlam z klasy to moj brat spytal go dlaczego robi sie czerwony gdy przychodze. To on powiedzial: yyy no wiesz bo tutaj jest bardzo goraco ( i sie zrobil bardziej czerwony) to moj brat sie tylko zasmial i usmiechnal do niego a on sie rowniez usmiechnal.(tak moj brat ma dobry kontakt z nim, czesto rozmawiaja ze soba na lekcji) Nigdy go nie widzialam zeby rozmawial z jakas dziewczyna i nigdy sie do mnie nie odezwal, ani czesc ani nic. Moja kolezanka mysli ze on jest niesmialy i to ja powinnam zrobic ten pierwszy krok, ale boje sie jesli zrobie pierwszy krok to czy mnie czasem nie wysmieje czy oleje. Czy ja podobam mu sie czy poprostu wydaje mi sie????
- AutorOdp.