- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2010 at 11:14
Do demakijażu jest najlepsza seria Clinique składająca się z trzech kroków. Najpierw żel do mycia, potem tonik, a potem takie mleczko nawilżające. Te kosmetyki prawie w ogóle nie pachną i nie mają alkoholu – to najważniejsze. Wszystkie te Garniery i Nivee mają alkohol, który wysusza skórę.
3 września 2010 at 11:06świetne jest mleczko z Celii z kolagenem i żwietlikiem. Oczyszcza twarz i zmywa makijaż :). Nie uczula i nie podrażnia. Skóra jest odżwieżona i odprężona.
19 października 2010 at 14:53Ostatnio czytałem o rewelacyjnym działaniu mleczka na bazie kiełków pszenicy. Jakoż naturalnego żrodka do makijażu. Zacząłem szukać i znalazłem pewnego dostawcę. Natychmiast dodałem do oferty sklepu mleczko do demakijażu włażnie na bazie tego naturalnego składnika.
28 października 2010 at 09:35Ja jestem bardzo zadowolona z płynu do demakijażu oczy firmy L’oreal. Jest to jedyny płyn , który nie podrażnia moich oczu. Co do reszty to zmywam makijaż delikatnym żelem do mycia twarzy, np. Nivea albo Lirene 🙂
28 października 2010 at 13:12Ja nie lubię kremów do demakijażu bo mi zawsze wchodzą do oczu i pieką. Stosuję dwufazowe płyny np. ziaja, tani a dobry 🙂
28 października 2010 at 16:09ja nie bardzo lubie płynów do demakijażu albo jakies mleczka, trzeba długo trzec oczy aby zszedł tusz, tre sobie skóre- która z wiekiem wiotczeje. ja po prostu uzywam żelu do mycia skóry i wode. nie musze nic trzec wszystko ładnie schodzi.
16 listopada 2011 at 06:08oczy zmywam płynem micelarnym . do tego myję twarz żelem do mycia clinique. (zresztą clinique ma swoje 3-kroki preparaty do pielegnacji, są swietne)
4 marca 2012 at 16:16kiedys uzylam mleczka do demakijazu AA dio cery wrazliwej, mialam dziwne uczucie na oczach, ale sadzilam, ze po prostu zle je stralam, po 3 dniach stosowania wrecz nie moglam otworzyc oczu tak mnie bolaly, ale szybko przeszlo. jednak inne kosmetyki z tej serii mi nie szkodza.
ja zazwyczaj tradycyjnie ziaja do oczu.4 marca 2012 at 16:27Ja ostatnio uzywam plynu do demakijazu Bourjois.Jest super, nie tlusty, nie piecze i nie podraznia skory. Potem myje twarz pianka Iwostin, tonik, i dopiero wtedy krem do twarzy.
8 września 2012 at 21:39Nie lubię „bawić” się z mleczkami czy tonikami. Używam chusteczek do demakijażu lub takich dla dzieci 🙂
20 września 2012 at 10:33Płyn miceralny z Dermiki i żel do mycia twarzy nivea visage
12 lutego 2013 at 10:18Osobiżcie używam mleczka z ziaji na przemiennie z mleczkiem Z garniera. Jestem bardzo zadowolona z działania ich obu. Dobrze zmywają makijaż i nie powodują podrażnień.
12 lutego 2013 at 11:02Wczeżniej uzywalam mleczka ogorkowego z Ziaji, teraz płyny micelarnego z Biodermy (różowe opakowanie), jak uda mi się go kupić w promocji.
12 lutego 2013 at 18:24Polecam micelarny płyn do demakijażu Collistar. Przeznaczony on jest do każdego rodzaju cery. Dokładnie oczyszcza i usuwa makijaż z twarzy, oczu i ust. Zapewnia natychmiastowe nawilżenie i uspokojenie skóry. Przy pomocy jednego produktu oczyżcisz skórę twarzy oraz perfekcyjnie zmyjesz makijaż oczu. Produkt naprawdę godny polecenia.
12 marca 2013 at 20:19zdecydowanie płyny micelarne i to chyba każdy, są delikatne. ale myżlę, że najpierw i tak trzeba skórę oczyżcić pod czas mycia.
- AutorOdp.