dezedoranty-perfumowane reksony

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 20 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    mrowka
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

witam

miał juz taki antyperspirant? ostatnio reklamuja je w telewizjii, i chciałam sie zapytac czy one sa warte kupowania, jak Wam sie podobaja i jak chronia

pollyanja
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Jak dla mnie to może faktycznie ładnie pachnie, ale bardziej ufam Rexonie Crystal ;] Ja używam go tylko jako dezodorantu a nie jak antyperspirantu.

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Najlepszym z antyperspirantów jest Adidas 3-nic nie chroni lepiej! Używam już prawie 3 lata i nie zawiodłam się! Naprawdę wchłania ot jak frotka…

A w antyperspirant o zapachu perfum zwyczajnie nie wierzę-popachnie chwilę i tyle było tych perfum! Jestem zdania,że antyperspirant swoją drogą (i ma chronić a nie pachnieć) a perfumy swoją!

mrowka
    Członek
    • Zasłużony

a ten adidas 3 to jest w kulce czy w sprayu?

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

i w kulce i w sprayu i w sztyfcie…
    ja wolę ten w sprayu

Topaz
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Jeżli potrzebne Ci coż co skutecznie hamuje wydzielanie potu to polecam Antidral, można stosować też na dłonie i stopy. Ja używam co drugi dzień i kompletnie nie wiem co to problem z potem.

somsiadka
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

a ten antidral to jakież smarowidło czy dezodorant?

asiulka1985
    Członek
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja Rexoną zniszczyłam sobie bluzke. Odbarwiła się pod pachami od tamtej pory nie używam. Kupuje dezodoranty Adidasa kulki i w sztyfcie też są dobre i nie zostawiają po sobie żladów.

Topaz
    Członek
    • Zapaleniec

@somsiadka wrote:

a ten antidral to jakież smarowidło czy dezodorant?

To antyperspirant w kulce, naprawdę bardzo skutecznie hamuje wydzielanie potu

Mi
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ale tez piecze. Jak dla mnie okazał się zbyt agresywny.

mrowka
    Członek
    • Zasłużony

a ile on kosztuje? i na jak długo starcza?

Mi
    Członek
    • Pasjonat

Jesli pytanie bylo o Antidral to kupilam za 13 zl w aptece a jest go 50ml. Nie wiem na ile starcza ale chyba na dłużej niż normalny dezodorant bo nie musisz tak czesto aplikowac. Dla mnie pod pachy okazal sie zbyt agresywny ale w upalne dni sprobuje na stopy.

somsiadka
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

@Mi wrote:

Jesli pytanie bylo o Antidral to kupilam za 13 zl w aptece a jest go 50ml. Nie wiem na ile starcza ale chyba na dłużej niż normalny dezodorant bo nie musisz tak czesto aplikowac. Dla mnie pod pachy okazal sie zbyt agresywny ale w upalne dni sprobuje na stopy.

jak ten antidral na stopy można stosować, to muszę go zakupić mojemu mężowi, bo mu sie strasznie pocą 🙄 13 zł to nie majątek, tym bardziej jak na specyfik z apteki. bo rozumiem, że ten antidral do kupienia raczej w aptekach?

Mi
    Członek
    • Pasjonat

Tak w aptekach. Przy okazji tego wątku spojrzałam na etykietę Antidralu, gdzie jest napisane że można stosować na pachy, ręce i stopy. Ale jest to preparat w kulce, zatem ciężko będzie go aplikować na nogi nie brudząc rąk. Myżlę że do nóg fajne są spreye sholla.

Topaz
    Członek
    • Zapaleniec

Nie jest tak źle ze smarowaniem stóp, można sobie poradzić 🙂 A ręce można zawsze umyć…

Co do pieczenia, to mnie na początku też troszkę piekło, ale szybko przeszło, pewnie skóra się przyzwyczaiła…

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 20 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę