- Ten temat ma 19 odpowiedzi, 10 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Emilia Flores.
- AutorWpisy
- 9 maja 2009 o 17:02 #144994
@asiulka1985 wrote:
Ja Rexoną zniszczyłam sobie bluzke. Odbarwiła się pod pachami od tamtej pory nie używam. Kupuje dezodoranty Adidasa kulki i w sztyfcie też są dobre i nie zostawiają po sobie żladów.
Zeby rexona nie robila sladow nalezy przed popryskaniem sie mocno wstrzasnac i pryskac z odleglosci okolo20 cm.
ja rexone sobie bardzo chwale, ta perfumowana tez jest extra, uzywam juz ktoregos opakowania z kolei, rozowej rexony sexi.
Moj chlopak tez uzywa rexony men v814 maja 2009 o 19:53 #144995W sumie to fajnie nie musieć walczyć z potem za pomocą aptecznych żrodków, możecie zwracać uwagę na zapach, niekoniecznie na skutecznożć…
Ale ja się cieszę że odkryłam ten Antidral, bo z poceniem to takie błędne koło: zanim się zdążysz spocić już się boisz, że zaraz będziesz mieć plamę pod pachą, stres powoduje większe wydzielanie potu, plama gotowa, więc stresujesz się podwójnie i tak w kółko…. Nie mówiąc o tym, że chodzenie przez całe lato w czarnej bluzce wcale nie jest fajne…
Na szczężcie to już za mną.
Pozdrawiam21 czerwca 2009 o 13:33 #144996tez sie wlasnie ostatnio zastanawialam nad ta reksona perfumowana, zawsze uzywalam antyperspirantow w sztyfcie bezzapachowych a dodatkowo perfum. musze pojsc obniuchac, czy mi sie podobaja zapachy 😀
21 czerwca 2009 o 13:45 #144997Pachna ladnie,chronia gorzej
25 czerwca 2009 o 12:11 #144998kurde bylam dzisiaj w sklepie obczaic te antyperspiranty, ale ich w ogole nie czuc,skad mam wiedziec jak pachna. Planowalam psiknąć, ale strażnik patrzył na mnie podejrzanym wzrokiem heh. Przeciez nosa do żrodka nie wsadzę, a boje się ze sa za slodkie.
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.