Wyświetlanie 5 wpisów - od 16 do 20 (z 20 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    NiEtYkAlNa
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

@asiulka1985 wrote:

Ja Rexoną zniszczyłam sobie bluzke. Odbarwiła się pod pachami od tamtej pory nie używam. Kupuje dezodoranty Adidasa kulki i w sztyfcie też są dobre i nie zostawiają po sobie żladów.

Zeby rexona nie robila sladow nalezy przed popryskaniem sie mocno wstrzasnac i pryskac z odleglosci okolo20 cm.

ja rexone sobie bardzo chwale, ta perfumowana tez jest extra, uzywam juz ktoregos opakowania z kolei, rozowej rexony sexi.
    Moj chlopak tez uzywa rexony men v8

Topaz
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

W sumie to fajnie nie musieć walczyć z potem za pomocą aptecznych żrodków, możecie zwracać uwagę na zapach, niekoniecznie na skutecznożć…
    Ale ja się cieszę że odkryłam ten Antidral, bo z poceniem to takie błędne koło: zanim się zdążysz spocić już się boisz, że zaraz będziesz mieć plamę pod pachą, stres powoduje większe wydzielanie potu, plama gotowa, więc stresujesz się podwójnie i tak w kółko…. Nie mówiąc o tym, że chodzenie przez całe lato w czarnej bluzce wcale nie jest fajne…
    Na szczężcie to już za mną.
    Pozdrawiam

Emilia Flores
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

tez sie wlasnie ostatnio zastanawialam nad ta reksona perfumowana, zawsze uzywalam antyperspirantow w sztyfcie bezzapachowych a dodatkowo perfum. musze pojsc obniuchac, czy mi sie podobaja zapachy 😀

kora41
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Pachna ladnie,chronia gorzej

Emilia Flores
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

kurde bylam dzisiaj w sklepie obczaic te antyperspiranty, ale ich w ogole nie czuc,skad mam wiedziec jak pachna. Planowalam psiknąć, ale strażnik patrzył na mnie podejrzanym wzrokiem heh. Przeciez nosa do żrodka nie wsadzę, a boje się ze sa za slodkie.

Wyświetlanie 5 wpisów - od 16 do 20 (z 20 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę