Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Agnyecha
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Postanowiłam stosować tą diete 😀 Co myżlicie dziewczyny o niej?? Co zrobić żeby nie czuć osłabienia?

kissandgo
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

zeby nie poczuc sie oslabiona to lepiej spytaj sie dietetyka czy mzoesz taka stosowac, bo wg mnie nie.

macek10
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

do 1000 mozesz swobodnie stosowac bez konsultowania tylko dieta musi byc pelnowartosciowa we wszystkie skladniki

unrein
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

ja stosuję coż podobnego i są rezultaty 😉

Agnyecha
    Członek
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Tak,dieta jest jak najbardziej pełnowartożciowa i jak narazie czuję się okay i mam nadzieję że wytrzymam w tym stanie:)
    Byłam u lekarza i powiedział mi żebym nie jadła tyle słodyczy o_0 jednym słowem potraktował mnie jak powietrze…wiec mam w d**** lekarzy tak jak oni mnie.

zuza_130
    Członek
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@Agnyecha wrote:

Tak,dieta jest jak najbardziej pełnowartożciowa i jak narazie czuję się okay i mam nadzieję że wytrzymam w tym stanie:)
    Byłam u lekarza i powiedział mi żebym nie jadła tyle słodyczy o_0 jednym słowem potraktował mnie jak powietrze…wiec mam w d**** lekarzy tak jak oni mnie.

święta racja Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Ja do lekarzy mam zdrowy dystans. Bo im sie gdzies spieszy, bo to 20 pacjent, bo kawa sie skonczyla, czesto chodzi im o to, by czlowieka zbyc po prostu.

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę