Duże uda! – proszę o radę!

• Autor
    Odp.
  • butterFLY87
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam wszystkie Panie!
    Jak powszechnie wiadomo mamy wiosnę 🙂 lato zbliża się wielkimi krokami i w ogóle jest coraz cieplej i piękniej, a w związku z tym żciągamy zimowe spodnie i zakładamy letnie spódniczki! 😉 I tu włażnie jest mój problem… 🙁 Bardzo lubię sukienki i spódnice (w których zresztą wyglądam korzystnie w porównaniu do spodni), uważam, że jest to dla Nas kobiet wyjątkowy strój który przysługuje tylko Nam 🙂 Niestety mam duże uda, a co za tym idzie podczas chodzenia jedno ociera się o drugie… kiedy jest ciepło, założę spódnice bądź sukienkę to automatycznie skazuję się na ból i cierpienie ponieważ już po połowie dnia czuję jak piecze mnie wewnętrzna strona ud. Wieczorem pojawiają się czerwone krostki i strasznie szczypią. Po prostu odparzam sobie uda kiedy jest gorący dzień. Czy jest na to jakaż rada? jakiż lek? Można temu zapobiec? Często widuję dziewczyny/kobiety mojej postury w spódniczkach i zastanawiam się czy mają ten sam problem co ja… Tylko proszę, niech nikt mi nie pisze, że należy zrzucić sadełko z nóżek. Jest to słabo wykonalne… Niech ktoż mi doradzi co mam robić, proszę! 🙂

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Nie ma innego wyjżcia jak spaliż tłuszczyk! Co krem czy cokolwiek pomoże skoro ocierasz o siebie ud…

afrodytaspa.pl
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Wszystko zależy od tego, jak dużym budżetem i jaką ilożcią silnej woli dysponujesz. Oczywiżcie – najlepszą metodą byłaby zbilansowana dieta i systematyczne dawki ruchu (o które z resztą w sezonie wiosennym nietrudno).

Odchudzanie można wspomóc także zabiegami kosmetycznymi (na przykład takimi:***********************************) i codzienną pielęgnacją w domu. Na ujędrnienie i wyszczuplenie ud na pewno pomogą masaże, które można wykonywać samodzielnie w domu. Rekomendowałabym także kosmetyki na bazie alg morskich.

agnies
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

a ja proponuję założyc rajstopy…wiem wiem…ciepło..ale nóżek sobie nie odparzysz..

Jeniffer
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

poczytaj o calanetics bratowa w dwa tygodnie schudła 😯 Bardzo 😯

niby niewinne ćwiczenia ale wyciskają tłuszczyk 🙄

Amii
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Aby wysmuklic uda polecam cwiczenia silowe, izolowane z niewielkim obciążeniem oraz trening aerobowy o sredniej intensywnosci.

– prostowanie podudzi na maszynie 3×15-20
    – uginanie podudzi leżąc 3×15-20
    – odwodzenie nogi w tyl na maszynie 3×15-20
    – przywodzenie ud na maszynie 3×15-20
    – odwodzenie ud na maszynie 3×15-20

Madzikowy
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Żeby wysmuklic uda, łydki,pupcie no i brzuszek polecam SKAKANKE ! 🙂
    Sprawdzone 😉