Dziewczęta biją…

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Maariolkaa
    Członek
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Po prostu rodzice nie maja czasu dla dzieci/nastolatków. Ci zanudzeni szarożcią dnia wychodzą na ulicę… i nie rodzice są autorytetem, tylko starsi koledzy… Moim zdaniem tacy nastolatkowie to uliczny margines… po prostu dzieci ulicy, słońca i krawężnika…

Sory jeżli uraziłam kogoż swoją wypowiedzią.

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ciężko stwierdzić co wpływa na zachowanie takich dziewczyn… może brak dobrego wychowania?brak zainteresowania ze strony rodziców?zbytnie rozpieszczenie i pozwalanie na wszystko?A może własnie fascynacja płcią przeciwną i chęc upodobnienia się do niej? Co by to nie było,ja uważam,że wulgarna,zaczepna dziewczyna,plująca siarczyżcie na chodnik jest obrzydliwa.Według mnie dwie bijące się dziewczyny to straszny obciach i zwyczajnie kobietą takie zachowanie nie przystoi.Niestety w dzisiejszych czasach młodzież jest strasznie 'rozbrykana’ i strach pomyżlec co wyrożnie z niektorych 'egzemplarzy’ 😕

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Dla mnie to brak dobrego przykładu i jakby to nazwac…. „ciezkiej ojcowskiej reki”
    Po prostu nie mial kto takiej panience wpoic do glowy dobrych zasad.
    Jak dla mnie robia to z tych samych powodow co chlopcy.. dla rozrywki, chec „pokazania sie”, przerwania swego rodzaju rutyny.

Ostatnio przechodzilam w parku obok dwoch wlasnie takich panieneczek. jedna do drugiej akurat mowila: „i co ku*wa kazalam suce na kolana i przepraszac. szmata jebana jeszcze ja w ryj kopnelam”… komentowac chyba nie trzeba 😕

Maariolkaa
    Członek
    • Maniak

@abi wrote:

„i co ku*wa kazalam suce na kolana i przepraszac. szmata jebana jeszcze ja w ryj kopnelam”… ?

Ja skomentuje. Wypowiedź tej laski z parku to dno. Już od najgorszego żula spod sklepu się nie usłyszy gorszej składanki.

magdaa14
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Często słyszy się o różnego rodzaju morderstwach i pobiciach, w których „główne skrzypce” grała kobieta… wysługując się jakimż pustym/pustymi facetami.

Maariolkaa
    Członek
    • Maniak

Kobiety zaczynają rządzić 🙂

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

W końcu mamy równouprawnienie 😆

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę