- AutorOdp.
- 1 lipca 2010 at 22:40
Witam
Napiszę od razu może dlaczego chcę opisać poniższą sytuację, chodzi o to, że nie wiem jak mam wyrzucić tą kobietę z mojego serce, chyba nie potrafię, poradźcie mi co ja mam zrobić.
W marcu 2009 w szkole w pobliskim mieżcie oddalonym od mojego o 12km spotkałem kobietę, no dziewczynę 18 lat, tak jak ja. Strasznie mi się spodobała, załatwiłem sobie jej numer, w ten sam dzień tj. piątek napisałem jej smsa, przedstawiłem się ładnie, w odpowiedzi ostałem tylko „Aha”. Mało towarzyskie, no ale napisałem kolejne, nie było odpowiedzi, postanowiłem sobie ją darować. W sierpniu przyjechała do mojego miasta, nie wiedziałem o tym nic, jej koleżanka u której nocowała mnie zna, opowiedziała jej, że to ja no i Ona sama się do mnie odezwała, zaczęliżmy pisać było miło, a ja nie powiem z biegiem czasu liczyłem na więcej.
We wrzeżniu spotkaliżmy się na spacerze, spacer był klapą, jakoż głupio mi było, nie byłem sobą, nie wiedziałem o czym z nią rozmawiać.
Teraz piszemy od czasu do czasu, ale Ona mnie zlewa strasznie.
Innego razu w moim mieżcie była na imprezie tańczyłem z nią z 2 godziny było miło. Kiedyż wypiłem kilka piw i nie mogłem już prowadzić, napisała mi smsa czy wpadnę do niej, zadowolony powiedziałem ok, przyjechałem sobie rowerkiem to 12km, odpowiedziała, że nie wyjdzie…Co ja mam zrobić tak strasznie mi na niej zależy, Ona mnie nie chce, ja nie wiem jak wyrzucić ją z serduszka 🙁
Pozdrawiam
lukysh1 lipca 2010 at 23:00Pierwsze co to zablokuj jej numer. Nic tu nie wykombinujesz jedyne co to odciąć się od kontaktów i samo przejdzie ,a w tym czasie znajdź sobie zajęcie żebyż za dużo nie myżlał.
6 lipca 2010 at 19:39troche to mało dojrzałe nie możesz pogadac tak normalnie czy ona na coż liczy czy tylko na takie lelum polelum ?
- AutorOdp.