dziwny stan………pomozcie mi

• Autor
    Odp.
  • dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

to sie zaczelo od tego ze miedzy swietami a sylwestrem w pracy rozbolalo mnie lewe biodro taki bol pojawial sie juz od pewnego czasu,yto jakis dziwny bol.jednak bol nie ustawal bylam tego samego dnia na basenie i wciaz mnie bolalo i bylo mi zimno nawet wwodzie.w nocy wzijalam sie zbolu nie moglam normalnie lezec krecilam sie az wkoncu o 2 w nocy moj chlopak nieiweytrzymal i zawiozl mnie na izbe przyjec.naatomiast tam byl bardzo nie mily lekarz ktory byl na nas zly ze go obudzilismy nawet nie byl zbytnio zainteresowany do tego mial wielkie do mnie pretensje ze czemu nie poszlam do lekarza rodzinnego aniby kiedy mialam isc skoro bol nie byl taki silny jak wnocy.dostalam zastrzyk i powiedzial ze mam zrobic zdjecie kregoslupa.i se poszedl.to dopiero poczatek.bol jednak ustapil po tym zastrzyku.rano poszlam do lekarza rodzinnego zbadal mnie i powiedzial ze to cos z nerkami ze byc moze kamica nerkowa. przepisal leki i koniec od tamtej pory codziennie mnie boli lewy bokpomaga mi ketonal i nospa.2go jak poszlam do pracy zle sie czulam ale mialam renament w dodatku szefowa widziala ze zle sie czuje prawie usypialam w dodtaku calal noc nie przespalam bo mialam goraczke.a nawet nie pomyslala by mnie zwolnic.kiedy wyszlam zpracy po godzinie dostalam goraczki 39 stopni i od tamtej pory jest ciagle ze mna tak samo.poszlam na l4 bo przeciez nie dalabym rady usiedziec wpracy 8 godz. wogule nie mam apetytu nic prawie nie jem od 3dni tylko ciagle chce mi sie pic.dzis bylam na badaniu usg brzucha wyszlo ze wszystko wporzadku teraz powstaje wiec pytanie co mi dolega?od wczoraj bol przemieszcza sie na prawy bok az mnie kuje a przy wstawaniu zkrzesla czuje mocnijeszy bol.oddalam probke moczu do badania,zapisalam sie tez do ginekologa.co waszym zdaniem powinnam byla jeszcze zrobic?bo przeciez musze sie dowiedziec co mi dolega.teraz jakos na dniach powinnam byla dostac okres czy to moze byc od tego?tylko ze to nie boli jak na okres.poradzcie mi cos

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

Masz to, co ja, może to być reumatyzm, albo sobie przeziębiłaż to miejsce naciskaj na nie mocno owijając się szalem albo czymż innym i nagrzewaj to miejsce to pomoże, po jakimż czasie Ci przejdzie ja czasami też to mam więc nic złego się u Ciebie nie dzieje! 😕 ale wiem, co to za ból nikomu tego nie życzę! 🙁

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

Oj tez wiem jaki to ból…Dwa razy miałam bóle reumatyczne w lewym łokciu,wyłam do księżyca :/ Nawet ketonal mi nie pomagał…
    Lekarka powiedziała że powinno samo p****żć, a jak nie to wtedy skieruje mnie na przeżwietlenia i zapisze jakież leki.
    Na szczężcie wszystko sie uspokoiło i już dłuższy czas nie daje znaku.

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

zapisalam sie na wizyte do ginekologa moze to cos mi pomozee,bynajmniej nic nie zaszkodzi.tak postanowilam bo bol przeniosl sie na prawy bok i boli mnie podczas oddawania moczu.moze to cos zpecherzem.jednak warto to sprawdzic.wizyte mam w poniedzialek…………

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

zapisalam sie na wizyte do ginekologa moze to cos mi pomozee,bynajmniej nic nie zaszkodzi.tak postanowilam bo bol przeniosl sie na prawy bok i boli mnie podczas oddawania moczu.moze to cos zpecherzem.jednak warto to sprawdzic.wizyte mam w poniedzialek…………

oj kochana to jednak mogą być nerki!! 🙁 trzymam kciuki!

zadra
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

kochana mam nadzieję że to nic poważnego. dziewczyny mają rację, to brzmi jak jakież schorzenie reumatyczne (choć na początku myslałam, że to coż ze stawami czy żcięgnami, ale to dlatego, że sama miałam takie problemy, ana szczęscie wszystko się dobrze skończyło w mgnieniu oka dzięki jakiejż nowoczesnej terapii jak z filmu science-fiction, ale bolało niesamowicie na początku.)

ból, a zwłaszcza ten rodzaj, to rzecz nie do zazdroszczenia, mam nadzieję, że poczujesz się lepiej wkrótce. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dziwny stan………pomozcie mi"

Przewiń na górę