- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 11 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 9 lat, 5 miesi臋cy temu przez
Asia.
- AutorWpisy
- 5 stycznia 2015 o 16:21 #10232
Proponuj臋 Meksyk, ale to niestety droga wyprawa 馃榾
19 stycznia 2015 o 15:17 #205864ja siedz臋 od jakiego偶 czasu na stronie Itaki bo czasami trafiaj膮 si臋 bardzo atrakcyjne egzotyczne lasty, mam nadziej臋, 偶e w najbli偶szym czasie co偶 wyhacz臋.
10 kwietnia 2015 o 10:57 #205859Z takich bardzo egzotycznych to ja bym chciala odwiedzi膰 Bali i Lanzarotte, ale p贸ki co chyb ajakie偶 bli偶sze kierunki – moze Chorwacja, Grecja, to bardziej w moim zasi臋gu.
13 kwietnia 2015 o 11:42 #205863A mi si臋 marzy ch艂odniejsza egzotyka – Islandia. 馃檪
Sweet Coffee – Chorwacja jest fajna, taki prawie pewniak je偶eli chodzi o ciep艂e wakacje nad wod膮.16 kwietnia 2015 o 10:13 #205862@Kawoszka wrote:
A mi si臋 marzy ch艂odniejsza egzotyka – Islandia. 馃檪
Sweet Coffee – Chorwacja jest fajna, taki prawie pewniak je偶eli chodzi o ciep艂e wakacje nad wod膮.ja jestem raczej ciep艂olubna i wakacje wol臋 gdzies w ciep艂ym miejscu sp臋dza膰 (chocia偶 Islandi臋 chcia艂膮bym te偶 zobaczy膰), bo w koncu tego lata u nas to zawsze jako偶 tak jest niewiele (albo urlop mamy jak akurat pada). Chorwacja mo偶e ma艂o egzotyczna, ale przynajmniej blisko i pogoda gwarantowana. My w tym roku uderzamy na Istri臋 samochodem ze znajomymi i wynajmujemy ca艂y domek 馃檪
20 kwietnia 2015 o 13:46 #205861O domek, fajnie, my w tym roku te偶 ale w Polsce gdzie偶, cho膰 jeszcze w sumie do ko艅ca nie zdecydowali偶my, a od kogo wynajmujecie z og艂oszenia czy przez jakie偶 biuro, masz jaki偶 sprawdzony namiar? Zarzu膰 jak mo偶esz.
21 kwietnia 2015 o 07:55 #205860@Patti wrote:
O domek, fajnie, my w tym roku te偶 ale w Polsce gdzie偶, cho膰 jeszcze w sumie do ko艅ca nie zdecydowali偶my, a od kogo wynajmujecie z og艂oszenia czy przez jakie偶 biuro, masz jaki偶 sprawdzony namiar? Zarzu膰 jak mo偶esz.
Z og艂oszenia za garnic臋 to bym si臋 troche ba艂a, nigdy nie wiadomo, co cie czeka i czy w razie czego bedziesz sie potrafi艂膮 dogadac w obcym jezyku. Od kilku wynajmujemy domki albo mieszkania przez Interhome, sprawdzona firma (zreszta juz bardzo d艂ugo sa na rynku), nie mielismy zadnych problem贸w. No i czesto mo偶na tez zabrac zwierzaka, my z psem jedziemy, to taki podr贸偶nik, uwielbia jazde samochodem 馃檪
26 maja 2015 o 09:41 #205857a w jakim wieku zabralyscie dzieci na egzotyczne wakacje? syn w wakacje bedzie mial 1,5 roku i tak sie obawiam, ze jakbysmy wyjechali za granice to z tak malym dzieckiem wakacji i tak nie poczujemy…
14 wrze艣nia 2015 o 11:34 #205865Najlepiej jak dziecko b臋dzie wi臋ksze i b臋dzie co偶 rozumia艂o. Jak we藕niemy z sob膮 malucha to on i tak nie b臋dzie pami臋ta艂 gdzie by艂. My偶l臋, 偶e 6, 7 lat jest dobrym czasem.
16 wrze艣nia 2015 o 09:50 #205858My teraz byli偶my z M艂odym lat 5 na wakacjach. Szczerze? powiem tak: ok, dziecko mo偶e nie b臋dzie pami臋ta艂o, ale czemu my mamy nigdzie nie je藕dzi膰 z tego powodu? Szczeg贸lnie 偶e teraz bylismy z KupTravel-em i za 600 z艂 mielismy 7 nocleg贸w, wy偶ywienie, zwiedzanie itd w Chorwacji. Wi臋c to nie jest du偶a cena, mniej ni偶 100 za noc to w Polsce nad morzem czasem nie znajdziesz.
29 wrze艣nia 2015 o 13:41 #205856W tym roku z m臋偶em te偶 mieli偶my ochot臋 w ko艅cu na jakie偶 egzotyczne wakacje, a nie standardow膮 Grecj臋 czy W艂ochy. Odk艂adali偶my przez rok troch臋 wi臋cej pieni臋dzy ni偶 zazwyczaj i si臋 uda艂o 馃檪 Nasz wyb贸r pad艂 na Keni臋! Takie wakacje raczej trzeba planowa膰 z biurem. My skorzystali偶my z http://rezerwujwakacje.com.pl/ i byli偶my zadowoleni 馃檪 W szczeg贸lno偶ci polecam rezerwat Maasai Mara. Tak blisko z przyrod膮 to nie by艂am chyba nigdy.
4 stycznia 2017 o 20:49 #207511Ja polecam Cypr. Oko艂o tygodniowa wyprawa zdecydowanie starczy. Przez tyle czasu mo偶na ca艂kiem sporo zobaczy膰, a je偶li macie dzieci to te偶 b臋d膮 zachwycone. Dobrze wspominam Kyreni臋. Jest to twierdza nad morzem i port, usytuowany na szczycie g贸ry. Powiem szczerze, 偶e zapiera dech. Opr贸cz cudownych zabytk贸w nie zabranie tam ciep艂a, pla偶 i wody 馃檪 Cudowne miejsce na zapomnienie o zmartwieniach.
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.