- AutorOdp.
- 22 kwietnia 2008 at 21:45
Ja sie nigdy nie spotkałam z stwierdzeniem że faceci nie lubią kobiet w spodniach 😕 kiedy wszystko jest ładnie dopasowane to ja nie widze problemu w ogóle nie widze problemu żeby nie nosić spodni 😯 zresztą mojemu misiowi podobam się we wszystkim 😀
23 kwietnia 2008 at 20:10Na wielu forach faceci wypowiadali sie te nie lubia kobiet w spodniach. Ja jestem wyjatkiem i lubie gdy kobiety chodza w spodniach niz w spodnicach.
28 kwietnia 2008 at 19:48Czy wszyscy tak mysla?
30 września 2008 at 10:53Naukowcy uniwersytetu wiedenskiego stwierdzili ze, akceptacja przez facetow kobiet w spodniach wzrasta z wyksztalceniem. Faceci z podstawowym wyksztalceniem sa najwiekszymi przeciwnikami kobiet w spodniach. Najwiekszymi fanami sa z wyzszym wyksztalceniem i naukowcy.
30 września 2008 at 22:13Naukowcy nie patrzą, czy kobieta ma spodnie, czy spódnicę, bo są zajęci albo swoimi probówkami, albo równaniami :]
…albo dociekaniem JAKA JEST PRAWIDŁOWOśĆ odpowiadająca za spory odsetek kobiet na żwiecie, które co rano zakładają spodnie a nie spódnicę… 🙄
1 października 2008 at 09:39[usunięto_link] wrote:
Naukowcy uniwersytetu wiedenskiego stwierdzili ze, akceptacja przez facetow kobiet w spodniach wzrasta z wyksztalceniem. Faceci z podstawowym wyksztalceniem sa najwiekszymi przeciwnikami kobiet w spodniach. Najwiekszymi fanami sa z wyzszym wyksztalceniem i naukowcy.
serio?
no to nieźle. zadaję się z samymi półgłówkami więc 😀3 października 2008 at 19:43No to głowę i spodnie do góry.
15 października 2008 at 11:25Na innym forum czytalem niedawno, ze maz zabronil zonie chodzic w spodniach!
20 października 2008 at 20:18I to szanowczo, bo jest persem!
28 października 2008 at 14:26Faceci z Europy tez nie bardzo na to patrza!
- AutorOdp.