- AutorOdp.
- 14 czerwca 2009 at 14:49
jestem ze swoim facetem juz pol roku a poznalam go na czacie… w dosc niebezpieczny sposob… ale coz jestem jedna z nie wielu co sie udalo jak myslicie nasz zwiazek przetrwa??? 馃槢
14 czerwca 2009 at 14:54hehe a skad my to mamy wiedziec?
poznaliscie sie na czacie – spoko, ale co w zwiazku z tym? sposob poznania nie mowi zbyt wiele o zwiazku 馃槈
14 czerwca 2009 at 20:06nie piszesz nic o harakterze zwiazku
15 czerwca 2009 at 15:31Jak Bozia tak sobie umy偶li艂a, to przetrwa.
15 czerwca 2009 at 15:51Przetrwa, je偶eli nie b臋dziecie korzystac ju偶 z czat贸w i poszukiwac innych os贸b.
15 czerwca 2009 at 20:08[usuni臋to_link] wrote:
Przetrwa, je偶eli nie b臋dziecie korzystac ju偶 z czat贸w i poszukiwac innych os贸b.
hihi wiedzia艂am, 偶e napiszesz co偶 fajnego….
a tak powa偶nie – nie istotne jak si臋 poznali偶cie… najwa偶niejsze jest to czy jeste偶cie w艂a偶ciwymi osobami dla siebie..
ja pozna艂am swojego ch艂opaka przez internet i mimo, 偶e raczej si臋 tym nie chwal臋 馃槈 to jest jeste偶my ze sob膮 ju偶 2,5 roku, mieszkali偶my razem i nie zamierzamy tego ko艅czy膰 馃槈
15 czerwca 2009 at 20:12[usuni臋to_link] wrote:
jestem ze swoim facetem juz pol roku a poznalam go na czacie… w dosc niebezpieczny sposob… ale coz jestem jedna z nie wielu co sie udalo jak myslicie nasz zwiazek przetrwa??? 馃槢
Skoro piszesz w 'm臋偶czyznach’, to czuj臋 si臋 wywo艂any 'do tablicy’.
Ewelina, no nie wyg艂upiaj si臋 – napisz co偶 wi臋cej! Chcesz, by偶my Ci pisali bajki na dobranoc, czy science-fiction 馃槈 ? Widzisz, co juz napisano na to zapytanie do tej pory? Fajna miazga, nie? 馃槅 Oczywi偶cie, je偶li Ci zale偶y na jakich偶 m膮drzejszych wypowiedziach…
16 czerwca 2009 at 20:12moja siostra r贸wnie偶 pozna艂a ch艂opaka na czacie i jest z nim ponad 2 lata.
a wi臋c „nie taki diabe艂 straszny…”
17 czerwca 2009 at 09:22A mnie ciekawi uwaga: „w do偶膰 niebezpieczny spos贸b”…
Nie bardzo rozumiem co autroka mia艂a na my偶艂i alw my偶l臋,偶e mo偶e byc to kluczem do jej watpliwo偶ci czy zwi膮zek przetrwa!
prosimy ja偶niej!
29 czerwca 2009 at 21:51pewnie chodzi艂o jej o to, 偶e og贸lnie zapoznawanie ludzi przez internet nie jest niczym pewnym, ani bezpiecznym. w ko艅cu nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie.
nie widz臋 tu powi膮za艅 z w膮tpliwo偶ciami autorki 馃槈 chyba, 偶e nadal nie jest pewna osobowo偶ci swego m臋偶czyzny ;p
8 wrze艣nia 2009 at 09:34a ja chcialam zapytac o to co myslicie o poznawianiu ludzi w sieci?! Mam znajoma, ladna mila dziewczyna lat 22 ale 90% spedza w pracy gdzie raczej nikogo nie pozna a pozostaly czas zwykle odpoczywa w domu a jak juz gdzies uda jej sie wyskoczyc to nie ma szczescia by kogos interesujacego poznac. wiem ze najlepiej by bylo gdyby jednak ruszyla sie i zakrecila bo jest pelno facetow w kolo ale siec tez daje duzo mozliwosci. ponoc juz 70% par na swiecie poznaje sie przez net
co o tym myslicie?!
8 wrze艣nia 2009 at 10:12i zakrecila bo jest pelno facetow w kolo ale siec tez daje duzo mozliwosci. ponoc juz 70% par na swiecie poznaje sie przez net
nie wydaje mi sie aby az tak wysoki procent by艂…
To zalezy czy partner autorki tematu kazdy zwiazek rozpoczyna przez internet:P jak tak to troche niepokojace..a jak jestescie ze soba pol roku to chyba powinnas juz wiedziec czy jestes dal nieog kims bliskim czy wciaz dziewczyna z chatu
P.S. nie ma idealnego 'miejsca’ do poznania sie 馃檪
8 wrze艣nia 2009 at 10:20naprawde duzo osob poznaje sie przez net! malo sie do tego przyznaje bo to niby obciach. a mowie o statystykacj na swiecie;] ale to nieistotne. chce poznac wasza opinie na ten temat czy nadal jest to uwazane jak juz powiedzialam za obciach czy zaczyna byc czyms normalnym
8 wrze艣nia 2009 at 11:28jak dla mnie ludzi powinno sie poznawac w swiecie realnym… zawsze mi sie wydawalo, ze osoby ktore poszukuja milosci w necie sa albo zdesperowane, albo samotnosc im doskwiera do tego stopnia, ze 'luki’ zapelniaja zasiadajac na chatach…
mimo, ze znam pare, ktora poznala sie przez net i sa ze soba dlugo juz, to ja zdania raczej nie zmienie 馃檪
11 wrze艣nia 2009 at 20:57znam kilku facet贸w, kt贸rych pozna艂am w necie, i s膮 naprawd臋 fajnymi kumplami! c贸偶… spos贸b poznania si臋 by艂 do偶膰 dziwny, ale nie powiem, 偶ebym narzeka艂a 馃槈 przynajmniej by艂o ciekawie
- AutorOdp.