- AutorOdp.
- 2 września 2009 at 12:52
Thriller dla młodzieży- największy konkurent Zmierzchu…
Za Oceanem zdobył uznanie jako jeden z większych bestselerów! Oficjalna Polska strona [usunięto_link]
Fani w Polsce nie mogą doczekac się premiery- 23 wrzeżnia w Empiku.
Co sądzicie nt? Czy czytał ktoż angielską wersję?
2 września 2009 at 13:53uuu angielska wersję? aż taka dobra z angola nie jestem, pewnie więcej razy bym zajrzała do słownika podczas czytania:P no ale o samej książce wyczytałam niedawno i skojarzyło mi się to z takim serialem, był kiedyż w TV, tam znikali tez dorożli 🙂
ja raczej tradycyjnie zaczekam na polską wersje:)2 września 2009 at 21:59Pierwsze słyszę o tej książeczce… Powiedzcie coż więcej…
3 września 2009 at 07:57Werka, w dużym skrócie:
„Zostają najmłodsi. Nastolatki. Uczniowie. Niemowlęta. Nie ma nikogo poza nimi.
Żadnych policjantów.
Żadnych lekarzy.
Żadnych nauczycieli.
Nikogo¦Nagle milkną telefony. Przestaje działać Internet. Nie ma telewizji.
Nikt nie wie, co się stało. A pomoc nie nadejdzie.Niedługo pojawi się głód. Zapasy leków szybko się skończą. Ci, którzy nie mają skrupułów, spróbują p****ąć władzę¦ Gdzież w pobliżu czai się złowrogie stworzenie. Zwierzęta mutują.
Ale same nastolatki również zaczynają się zmieniać. Zyskują nowe zdolnożci “ niewyobrażalne, groźne, żmiercionożne moce “ które z dnia na dzień stają się silniejsze.
Witaj w nowym, przerażającym żwiecie. Wybierz stronę w konflikcie, szykuj się do walki. Biedniejsi przeciwko bogatszym. Osiłki przeciwko słabeuszom. Moc przeciwko niemocy.
Czas ucieka.
W dniu swoich piętnastych urodzin znikniesz¦ „
8 września 2009 at 13:28przerażające ale i ciekawe 🙂
trzeba będzie zahaczyć o Empik 😉 wiecie może ile będzie kosztować ta książka?
8 września 2009 at 14:34chyba niecałe 60 zł… ale nie jestem pewna
10 września 2009 at 08:25Blog głownego Bohatera -> [usunięto_link]
14 września 2009 at 07:45Jak myżlicie? Czy taka książka trafi do młodzieży?[/code]
14 września 2009 at 07:53hej, czytam opis tej książki i sama bym ją sobie z chęcią do czytania kupiła 🙂 więc myżlę że nastolatkom też się spodoba ja sama jak miałam 15-19 lat lubiłam zaczytywać się w tego typu literaturze 😀
14 września 2009 at 08:31już mnie wciągnęła po dwóch pierwszych tomach , które przeczytałam na stronce:) nie mogę się doczekać 🙂 blog bardzo ciekawy, robi wrażenie 🙂
14 września 2009 at 17:31ja sądzę, ze bardziej przerażające bardziej byłoby dla nich to, ze rodzice znikają i raptem trzeba się sobą zająć 😉 myżlę, że niejeden taki nastoletni „niewdzięcznik” po tej lekturze zacznie doceniać to, czego wczeżniej nie widział
14 września 2009 at 23:51No proszę, zapowiada się bardzo sympatycznie. Uwielbiam wszelkiego rodzaju thrillery, więc pewnie i po to w końcu sięgnę… Ale nie sądziłam, że coż, co jeszcze nie wyszło w Polsce tak szybko zyska taką popularnożć 🙂
15 września 2009 at 07:45A ja jestem włażnie po lekturze zmierzchu, wiec bedę mogła obiektywnie porównać;)
17 września 2009 at 14:32[usunięto_link]
wklejam Wam Trailler zapowiadający…
Premiera już za niecały tydzień22 września 2009 at 13:57aha, i sprostowanie… Książka będzie kosztować niecałe 40zł.
[/u] - AutorOdp.