- AutorOdp.
- 25 lutego 2009 at 10:57
Witajcie,
Milo mi dolaczyc do waszego „babskiego” obcasowego forum:)
Jestem fotografka ktora poswieca sie w 100% swojej ukochanej pracy,zas z wyksztalcenia jestem architektem..ale olowek i kredki odeszly na bok…Mam wspanialego meza…
ciezko wiecej o sobie pisac..
moze zaprosze po prostu na moja strone www. gdzie wiecej mozna sie o mnie dowiedziec:)ps nie wiem czy mozna wkleic link do strony ale zaryzykuje 馃槈
jesli nie mozna prosze go usunac[usuni臋to_link]
27 lutego 2009 at 13:23WitaMY WITAMY , jednak ja tutaj z ma艂ym sprotowankiem,to forum ju偶 chyba od dawna babskim nie jest 馃槈
27 lutego 2009 at 21:04hehe…obcasowo i mesko juz 馃檪
dzieki za przywitanie 馃槢27 lutego 2009 at 21:54za co nie ma ;D
27 lutego 2009 at 21:55za co nie ma ;D
1 marca 2009 at 21:57pewnie, mKaminska! Venus wie, co m贸wi, ju偶 takie babskie to forum nie jest 馃槈 bo my tu grasujemy 馃榾 dobrze, 偶e tu przysz艂a偶 i to z t膮 fotografi膮 i z domkami, znaczy… na papierze -=
a dlaczego ju偶 nie projektujesz?w ka偶dym razie mi艂o Ci臋 osobi偶cie pozdrawiam – tak znaczy… serdecznawo 馃槢
opowiedz co偶, jak budowa膰 szcz臋偶liw膮 rodzin臋 – z m臋偶em i ewentualnie z dzie膰mi…
bo ja bym bardzo na przyk艂ad chcia艂… 馃槸2 marca 2009 at 22:07[usuni臋to_link] wrote:
pewnie, mKaminska! Venus wie, co m贸wi, ju偶 takie babskie to forum nie jest 馃槈 bo my tu grasujemy 馃榾 dobrze, 偶e tu przysz艂a偶 i to z t膮 fotografi膮 i z domkami, znaczy… na papierze -=
a dlaczego ju偶 nie projektujesz?w ka偶dym razie mi艂o Ci臋 osobi偶cie pozdrawiam – tak znaczy… serdecznawo 馃槢
opowiedz co偶, jak budowa膰 szcz臋偶liw膮 rodzin臋 – z m臋偶em i ewentualnie z dzie膰mi…
bo ja bym bardzo na przyk艂ad chcia艂… 馃槸heheh dzieki:D
MILOSC DO FOTOGRAFII okazala sie byc silniejsza ,jednak dusza artystyczna pozostala i tez tworze i tez sie spelniam…moze na starosc wroce do projektowania jak juz nie dowidze przez obiektywy 馃槅
31 marca 2009 at 14:37witaj 馃榾
- AutorOdp.