jak go odzyskać?

• Autor
    Odp.
  • Yuna
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 44
    • Stały bywalec

Ja bym czekała. I tak nie masz innego wyjscia

zalamana23
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Bardzo przykre jest to co napisałaż. Wydaje mi się że facet jest zwyczajnie niedojrzały i nie dorósł do roli ojca. Doskonale Ciebie rozumiem, bo również zostałam bardzo skrzywdzona i porzucona przez faceta z którym byłam 5 lat i planowałam przyszłożć! Nasze historie są troszeczkę podobne, chociaż Twoja sytuacja bardziej się skomplikowała przez ciążę. Musisz być teraz silna, włażnie z powodu dziecka! Wiem że jest to bardzo trudne ale nie „uganiaj” się za tym facetem. Naprawdę przekonałam się na własnej skórze, że jeżeli kobieta upokarza się i prosi mężczyznę by wrócił, ma to odwrotny skutek:( Też tego nie potrafię pojąć, bo my chcemy ratować związek do samego końca. A takim postępowaniem niestety nie zdobywamy szacunku mężczyzn:( Faceci podobno panikują jak widzą że kobiety polegą tylko na nich, a przyciąga ich „podobno” jak widzą że kobieta potrafi sobie sama radzić i jest niezależna. Wtedy nie są tacy ważni i mniemanie że są naszymi Panami i Władcami pryska jak bańka mydlana! Niestety wszystko co możesz teraz zrobić to cierpliwie czekać na jego ruch. Jeżeli rzeczywiżcie dziecko jest dla niego wszystkim, to masz nad nim ogromną przewagę!!!!!Bo prędzej czy później spotka się z Tobą ze względu na dziecko, a może nawet uda wam się ponownie do siebie zbliżyć?! Czego bardzo serdecznie Tobie życzę:) Pozdrawiam!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak go odzyskać?"

Przewiń na górę