Jak mam rozumieć jego zaachowanie..??? pomożcie

• Autor
    Odp.
  • doris1
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

Rok temu byłam z pewnym chłopakiem rozstaliżmy sie oboje jestesmy tak uparci,że nie umieliżmy ze soba rozmawiac później dłuższy czas nie rozmawialismy ze sobą. Od kilku miesięcy mamy rewelacyjny kontakt, ale nie wiem jak rozumieć jego zachowanie. Pisze do mnie i dzwoni, zaprasza jak nie do kina to na kolacje , osotanio nawet zabrał mnie w góry żwietnie się rozumiemy i czasami mam wrażenie, że on nadal cos do mnie czuje ale gdy proszę go o rozmowe na ten temat i pytam dlaczego to wszystko robi to mnie zbywa i ucieka od tematu, albo odpowiada mi tylko że lubi moje towarzystwo… czy to normalne, że były facet kupuje prezenty, kwiaty i robi takie niespodzianki byłej dziewczynie??? Jak ja mam to odbierać??

patrycja_kolarz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 31
    • Bywalec

szczerze mowiac to nie wyglada normalnie. albo ma jakis sentyment i poprostu lubi z toba czas . albo jednak czuje cos wciaz do Ciebie . ale raczej obstawialabym to drugie 😉

zero-seven
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja stawiam na to że jednak coż czuje. Wie już że to przy tobie czuje się najlepiej, ale może nie chce związku. Taki układ mu odpowiada, bo nie możesz mieć wobec niego żadnych wymagań. Wszystko co zrobi będzie ok a to czego nie zrobi nie będzie złe. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak mam rozumieć jego zaachowanie..??? pomożcie"

Przewiń na górę