- AutorOdp.
- 10 stycznia 2009 at 22:18
Rok temu byłam z pewnym chłopakiem rozstaliżmy sie oboje jestesmy tak uparci,że nie umieliżmy ze soba rozmawiac później dłuższy czas nie rozmawialismy ze sobą. Od kilku miesięcy mamy rewelacyjny kontakt, ale nie wiem jak rozumieć jego zachowanie. Pisze do mnie i dzwoni, zaprasza jak nie do kina to na kolacje , osotanio nawet zabrał mnie w góry żwietnie się rozumiemy i czasami mam wrażenie, że on nadal cos do mnie czuje ale gdy proszę go o rozmowe na ten temat i pytam dlaczego to wszystko robi to mnie zbywa i ucieka od tematu, albo odpowiada mi tylko że lubi moje towarzystwo… czy to normalne, że były facet kupuje prezenty, kwiaty i robi takie niespodzianki byłej dziewczynie??? Jak ja mam to odbierać??
11 stycznia 2009 at 00:31szczerze mowiac to nie wyglada normalnie. albo ma jakis sentyment i poprostu lubi z toba czas . albo jednak czuje cos wciaz do Ciebie . ale raczej obstawialabym to drugie 😉
28 stycznia 2009 at 23:26Ja stawiam na to że jednak coż czuje. Wie już że to przy tobie czuje się najlepiej, ale może nie chce związku. Taki układ mu odpowiada, bo nie możesz mieć wobec niego żadnych wymagań. Wszystko co zrobi będzie ok a to czego nie zrobi nie będzie złe. 🙂
- AutorOdp.