- AutorOdp.
- 24 sierpnia 2010 at 08:31
Dziewczyny, znalazłam w necie ciekawy artykuł-jak zatuszować niedoskonałożci cery. Myżlę, że większożć z nas ma czasami problem z cerą, więc warto przeczytać.
Swoją drogą jakich używacie korektorów? Ja korzystam ze zwykłego jasnego Lumene, ale teraz włażnie się dowiedziałam, żeby ukryć sińce powinnam zakupić żółty korektor¦ [usunięto_link]26 sierpnia 2010 at 07:29dobre rady. też o tym nie wiedziałam
26 sierpnia 2010 at 12:06używać dobrego fluidu ja ten co mam to stosuje na co dzień fluid matująco-nawilżający mary cohr to że matuje i skóra się nie błyszczy to jeszcze super nawilża a skóra wygląda gładko.
31 sierpnia 2010 at 09:57Fluid matująco nawilżający, a przy tym odpowiedni korektor. Tutaj jeszcze jeden artykuł w temacie, tym razem odnożnie maskowania cieni pod oczami. [usunięto_link]
23 czerwca 2017 at 11:54Dla mnie najlepsze sa korektory kamuflaze. Nic tak dobrze nie ukryje nidoskonalosci jak wlasnie to. Mialam juz palete, a teraz postawilam na produkty w kredce z GR, Color Corrector Crayon bo nie trzeba kupowac calej palety, tylko najpotrzebniejszy kolor. Bardzo dobrze kryje niedoskonalosci, jest kremowa i nie przebija kolor jak juz naloze podklad i cera wyglada perfekcyjnie.
- AutorOdp.