Jak zatuszować niedoskonałożci cery?

• Autor
    Odp.
  • rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Dziewczyny, znalazłam w necie ciekawy artykuł-jak zatuszować niedoskonałożci cery. Myżlę, że większożć z nas ma czasami problem z cerą, więc warto przeczytać.
    Swoją drogą jakich używacie korektorów? Ja korzystam ze zwykłego jasnego Lumene, ale teraz włażnie się dowiedziałam, żeby ukryć sińce powinnam zakupić żółty korektor¦ [usunięto_link]

Kasia697
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

dobre rady. też o tym nie wiedziałam

kinia347
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 17
    • Bywalec

używać dobrego fluidu ja ten co mam to stosuje na co dzień fluid matująco-nawilżający mary cohr to że matuje i skóra się nie błyszczy to jeszcze super nawilża a skóra wygląda gładko.

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Fluid matująco nawilżający, a przy tym odpowiedni korektor. Tutaj jeszcze jeden artykuł w temacie, tym razem odnożnie maskowania cieni pod oczami. [usunięto_link]

rafandynka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Dla mnie najlepsze sa korektory kamuflaze. Nic tak dobrze nie ukryje nidoskonalosci jak wlasnie to. Mialam juz palete, a teraz postawilam na produkty w kredce z GR, Color Corrector Crayon bo nie trzeba kupowac calej palety, tylko najpotrzebniejszy kolor. Bardzo dobrze kryje niedoskonalosci, jest kremowa i nie przebija kolor jak juz naloze podklad i cera wyglada perfekcyjnie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak zatuszować niedoskonałożci cery?"

Przewiń na górę