• Autor
    Odp.
  • karolinkka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Wiec tak.. zaczne od tego, 偶e nie jestem juz dziewica, ale te偶 nie uprawialam seksu z moim facetem 1389017390 razy 馃檪 Nie zdarza to sie tak czesto bo niedawno dopiero to sta艂o sie po raz pierwszy.
    No i zaniedlugo znowu chcemy spr贸bowac i chcialam mu zrobic niespodziankee z jakas fajnaa bielizna, ponczochami samonosnymi itd;)
    Tylko nie mam pojecia, jakie najbardziej faceci lubia ( a nie chce go pytac bo to ma byc niespodzianka).
    I tutaj moje pytanie: czy moze z wlasnego doswiadczenia lub nie, wiecie co tygryyyski lubia najbardziej? w sensie jaki kolor/ typ bielizny

dziekuje z g贸ry za pomoc 馃檪

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

tygryski… hm… tygryski to akurat nie lubi膮 bielizny typu „艂贸偶kowa”… po艅czoch do 艂贸偶ka te偶 nie wk艂adaj膮… raczej do sukienki wieczorowej…

馃槈

a tak na powa偶nie… jeste偶 m艂oda… dziewcz臋ca (zapewne… hm… chyba 偶e lubisz sobie lat dodawa膰…)… mo偶e by si臋 tak tym cieszy膰, p贸ki jest czas, w艂a偶nie tak膮 „niewinno偶ci膮”, naturalno偶ci膮? jaka偶 delikatna koszulka, niezbyt wyzywaj膮ca to co偶 co ja bym za艂o偶y艂a na twoim miejscu… ale co kto lubi…

Adusia
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

Moim zdaniem fajna jest biel;izna w jednym kolorze i takiego samego koloru paczochy 馃槈

karolinkka
    Member
    • Bywalec

dziekuje wam :*
    no jasne ze nie chce zak艂adac nic dodajacego lat…
    ale mysla艂am o komplecie bielizny: stanik stringi i podwiazki 馃檪
    i teraz mi powiedzcie: czarny czy bordo? 馃檪 bo nie umiem wybrac a przeciez dwoch naraz nie zaloze

Polly
    Member
    • Odp.: 48
    • Sta艂y bywalec

M贸j woli bordo, ale to chyba zale偶y od typu urody. Przymierz obydwa kolory i zdecyduj, w kt贸rym Ci 艂adniej. A og贸lnie polecam jeszcze takie zwiewne koszulki 馃榾

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

wlasnie mam taki komplet ze zwiewna biala koronkowa bluzeczka i nie wiem jakos sie dziwnie w tym czuje;/

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

dziewczyno posluchaj mnie uwaznie :D:D

otoz jestes mloda i dziewczeca wiec nalezy to wykorzystac, jezli zalozysz zwiewna mini, biala bluzke, do tego biale podkolanowki a jeszcze do tego 2 warkoczyki na glowie (tzw. grzeczna uczennica style ;p) to gosc dlugo nie wytrzyma :D:D

to takie moje osobiste zdanie ;p

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

hihihi dzieki miszczu 馃槈

karolinkka
    Member
    • Bywalec

dziewczynyyyy dziekuje wam :*:***:*::* poszlam na kompromis: czarna bielizna w bordowymi wstawkami 馃榾

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

uuu i co udany wieczor?? 8)

karolinkka
    Member
    • Bywalec

Bardzo udanyyyyyyyyy! :):) a bielizna sie bardzo podobala no ale i tak zostala ze mnie zdjeta :D:D ale zrobila bardzo dobre wrazenie 馃檪

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

uuu no to super;p

Dormeo
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Moj chlopak kupil mi ostatnio bielizne z palmersa. Bardzo fajna i elegancka. Ale tak jak przedmowczyni powiedziala – lepszy prezent byl, jak ja sobie zdjal 馃槢

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

A ja jeszcze nigdy nie dostalam bielizny od chlopaka 馃槬

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

eh, zalezy od faceta, jeden b臋dzie uwielbia艂 stringi, inny b臋dzie si臋 偶lini艂 na zwyk艂e figi.. nic Ci nie pomo偶emy 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Jaka bielizna?"

Przewi艅 na g贸r臋