Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A jak jest u Was z tuszami do drukarek?
    Czy pozostajecie przy oryginalnych czy raczej wolicie iżc w ciemno i kupowac zamienniki?

anabilis90
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Na poczatku kupowałam orginały, ale zamienniki są tańsze, a nie widać różnicy, więc biorę zamienniki 🙂

OpenDoc
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

do drukarki dodaja oryginalne tusze z minimalna zawartoscia, tak by uzyszkodnik od razu lecial do sklepu i kupowal tusz … wtedy lepiej kupic zamienniki a po tym kupować po prostu wklady aby nabijac samemu (lub prosic o nabicie tuszy w sklepie i doplacic ew. za usluge) … wychodzi zdecydowanie taniej a efekt ten sam ….

jak to kiedys szlo w reklamach tv … „jeżli nie widać różnicy – to po co przepłacać…” 😉

Fenris
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja tam kupuję oryginalne. Zamienniki w moim mniemaniu nie są pewne, a nie chcę latać po serwisach. No i jak coż pójdzie nie tak, to więcej z tym zachodu niż to warte. Na atramentowej nie drukuję dużo, więc raczej opłaca mi się kupić oryginalny tusz XL i używać przez kilka miesięcy.

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

najlepszą 😆

alumi
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja mam epson i jestem zadowolona

Lucy88
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Dobra marka i w rozsądnej cenie.

baasiek
    Uczestnik
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

Ja mam brothera, do większożci modeli szybko wypuszczają zamienniki (ja kupuję actisy), więc drukuje się bardzo ekonomicznie.

ineska
    Uczestnik
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

To dobre drukarki, zamienniki rożnych marek pasują, active jety też są bardzo w porządku.

Hala Nikowska
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

actisy sa też bardzo dobre, to ten sam producent co active jet ttylko te są do takiego bardziej budźetowego drukowania, ale tez dają radę

Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę