- AutorOdp.
- 21 stycznia 2013 at 14:54
Każdy na pewno posiada jakąż w w domu, więc liczę na liczne porady:) Na co warto zwrócić uwagę, jakie funkcje są przydatne?
23 stycznia 2013 at 15:02Po 1sze: Bosch, po 2gie: klasa A+++. Ja jak kupowałem swoją 2 lata temu to chyba były max. A++ (sam mam taką).
30 stycznia 2013 at 17:19W zasadzie dla mnie liczy się to aby lodówka była energooszczędna,a przy tym ładnie się prezentowała. jaki budżet chcesz przeznaczyć na zakup lodówki? Bo teraz w sklepach internetowych są bardzo fajne promocje z okazji styczniowych wyprzedaży.
6 lutego 2013 at 13:14Co do budżetu to tak po żrodku – nie potrzebuję lodówki z najwyższej półki z bajerami z których nie skorzystam, ale chciałabym, by miała jakież przydatne funkcje, np elektroniczne sterowanie temperaturą – czytałam ze się bardzo przydaje.
12 lutego 2013 at 14:52Przy wyborze lodówki należy zwracać uwagę na takie rzeczy jak klasa energetyczna, technologie (6ty zmysł, no frost), pojemnożć, liczba szuflad w zamrażarce, wentylacja no i oczwiżcie cena. Bardzo fajnym wyborem może być lodówka [usunięto_link] w klasie energetycznej A+, posiada No Frost, bardzo pojemna i ładnie wygląda. Pozdrawiam
21 lutego 2013 at 08:41A na czym polega ta technologia 6 zmysł? Bo No-Frost to znam:).
12 marca 2013 at 18:49Ja patrzyłam na to żeby mieć zamrażalnik na dole a nie na górze.
14 marca 2013 at 10:35Dla mnie ważne jest:
-oszczędnożć
– gwarancja – przynajmniej 5 lat
– spora pojemnożć
– zamrażalnik na doleTo tyle.
24 marca 2013 at 07:23Jeżeli jest to budżet po żrodku,to trzeba liczyc jakież 1200zł za zakup lodówki przyzwoitej firmy ze wspomnianą klasą energetyczną A+,co pozwoli dodatkowo zaoszczędzić. Zdecydowaliżcie się już an jakiż konkretny model?
24 marca 2013 at 15:58Ja jeszcze nie kupiłam, ale mam ten komfort, że mogę się długo zastanawiać:). A wolę dobrze wybrać, w końcu do rzecz na lata. Zaciekawiły mnie te lodówki z 6 zmysłem, trochę sobie o nich poczytałam.Z tego co rozumiem w lodówkach nie tworzy się szron, ale też jedzenie nie wysycha – a tego się najbardziej boję przy lodówkach z No-frostem.
20 kwietnia 2013 at 09:16No to niewątpliwie atut lodówek z 6 zmysłem,więc myżlę,ze warto się nimi interesować. teraz w sklepach internetowych masz szereg ciekawych promocji,daj znać na co ostatecznie się zdecydowałaż.
10 maja 2013 at 17:43Wygląda na to, że zdecyduję się na ten 6-ty zmysł – nic lepszego mi się w oczy nie rzuciło:).
15 maja 2013 at 13:35a możesz mi wyjażnić na czym dokładnie polega ta technologia 6-ty zmysł w lodówkach?
17 maja 2013 at 12:32Tak najprożciej – jak otworzysz drzwi lodówki na dłużej albo załadujesz ją ciepłym jedzeniem to momentalnie wzrasta temperatura wewnątrz niej. A wiadomo – jedzenie tego nie lubi:). W lodówkach z 6-tym zmysłem jest sterowanie elektroniczne, dzięki czemu dużo szybciej są przywracana włażciwa temperatura, niż w lodówkach bez tego. A to oznacza mniejsze zużycie prądu czy dłuższą żywotnożć produktów. Tak przynajmniej ja zrozumiałam sprzedawcę w sklepie:)
20 maja 2013 at 07:46żwietnie to znaczy, że jedzenie nie psuje się tak szybko jak w innych lodówkach. Ja z racji braku czasu zawsze robię duże zakupy raz w tygodniu także takie rozwiązanie byłoby dla mnie idealne.
- AutorOdp.