- AutorOdp.
- 23 maja 2013 at 09:07
No dokładnie, ja też wolę jak jedzenie dłużej jest żwieże niż jak się zaraz zepsuje albo wyschnie:). A ostatnio widziałam ciekawą promocję, jak się kupi lodówkę z 6-tym zmysłem i drugi sprzęt, np pralkę, to dostaje się 300zł. Czyli np mikrofala gratis;). A jak się urządza mieszkanie to zwykle kupuje się całe AGD.
18 czerwca 2013 at 14:06Warto zwrócić uwagę na klasę energetyczną lodówki “ najmniej energii zużywają sprzęty oznaczone klasami od A do A+++. Energooszczędna lodówka w dłuższej perspektywie pozwala na spore oszczędnożci w domowym budżecie. Kolejnym istotnym elementem jest funkcja No Frost , która zapobiega osadzania się szronu na żciankach zamrażalnika, dzięki czemu nie musimy go odmrażać 🙂
10 lipca 2013 at 17:54Funkcja „no frost” to wlasnie duża wygoda. Wiadomo, ze odmrażanie to nie jest najprzyjemniejsza czynnożć.
10 lipca 2013 at 18:37No fakt, w zamrażalniku takie rozwiązanie to żwietna sprawa,ja w swoim szronu nie zaobserwowałam.
19 marca 2014 at 19:25Kryterium, jakie przyjęłam kupując lodówkę to: klasa, co najmniej a+, system total no-frost , multi air flow ( żwieżożć jedzenia to podstawa). A jak dodatkowo jest bardzo pojemna, wąska oraz w dobrej cenie, to już duży plus. Mój wybór padł na lg z serii combii. Mam ją 3 miesiące, może krótko,ale spełnia swoje zastosowanie 😀
7 kwietnia 2014 at 18:18Zgadzam się,ze podczas wyboru lodówki bardzo ważnym aspektem jest klasa energetyczna ponieważ musi być ona po prostu oszczędna. Druga kwestia to firma oraz cena,podaj jaki budżet posiadasz i wtedy łatwiej będzie coż doradzić.
20 lipca 2014 at 17:42Z tą klasa energetyczną masz rację, lodówka chodzi non stop, musi być energooszczedna, zwłaszcza że często sie ja otwiera więc musi pobierać energię na wyrównanie temperatury.
21 lipca 2014 at 16:24Jak dla nas lodówka nie musi mieć nie wiadomo czego, byle dobrze chłodziła i nie psuła się. Dlatego mam nadzieję, że za taki sprzęt nie trzeba będzie jakoż dużo wydawać.
- AutorOdp.