jaki dezodorant w kulce najskuteczniejszy?

• Autor
    Odp.
  • somsiadka
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

hej dziewczyny! szukam naprawdę skutecznego dezodorantu w kulce, który delikatnie pachnie i nie brudzi ubrań. macie jakąż propozycje?

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Hej,
    słyszałam o takim dezodorancie, którego się używa tylko dwa razy w tygodniu na umytą i wysuszoną skórę pod pachami (działa w pozostałe dni). Jest chyba bezzapachowy i na pewno dożć mocny, ponoć daje efekty, czy jest zdrowy – nie wiem.

magdunia83
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 34
    • Bywalec

a ja mam teraz lady speed stick invisible, który włażnie nie brudzi ubrań – bardzo fajny:) tych takich super chemikaliowych co raz w tygodniu stosujesz, to sie boję.

buffy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

a ja mam teraz lady speed stick invisible, który włażnie nie brudzi ubrań – bardzo fajny:) tych takich super chemikaliowych co raz w tygodniu stosujesz, to sie boję.

Też używam lady speed stick inv i jestem zadowolona, także mogę żmiało polecić 🙂

gosiaczekheh
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Kochane polecam wszystkim, którzy mają problemy – ETIAXIL jest rewelacyjny, odkryłam go rok temu i to jedyny skuteczny dla mnie antyperspirant 🙂 kosztuje około 50 zł w aptece, ale na allegro widziałam już za 30 zł. Jest super wystarczalny, wystarczy jedna aplikacja w tygodniu 🙂

Sylvia28
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

gosiaczekheh a jak działa taki dezodorant co stosuje się go raz na tydzień?? wydaje mi się, że tam bardzo dużo chemii jest….napisz coż wiecej o nim z góry dziękuję

konwalia
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Chemii na pewno w nim sporo jest, ale działa. Apikuje się go raz czy dwa razy w tygodniu, tuz po kąpieli, na wytartą skóre. Skóra może potem nieco swędzieć, po pół godziny powinno sie to już uspokoić. rano znów sie kąpiesz i juz nic nie nakładasz.

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Etiaxil – kosztuje ok. 50 zł, ale uwierzcie mi – przez tydzień czasu nawet kropelka potu nie spłynie…tylko przy aplikacji mega podrażnia skórę (przynajmniej moją), ale miałam wiecznie plamy pod pachami – teraz loozik 🙂

Zuzanna07
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja używam Nivea i jestem bardzo zadowolona, jak stosowałam inne to nie neutralizowały brzydkiego zapachu.

Wikin
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Polecam Clarins i Vichy. Oba są żwietne!

martyna1
    Member
    • Pasjonat

Sama teraz szukam dobrego antyperspirantu – uzywam Dove teraz, ale osobiżcie nie polecam. Obawiam się, że w takiej kwestii to chyba każda musi znaleźć coż dla siebie – chyba metodą prób i błędów 🙄

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Adidas 3-raczej ten w sprayu niż w kulce czy sztyfcie!

Nie ma nic lepszego,używam od kiedy wszedł na rynek czyli już dobre kilka lat!

martyna1
    Member
    • Pasjonat

Kulkowy adidas tez niezly (ten niebieski), a ogólnie to te z serii AA są dobre, delikatne, bezzapachowe, dla mężczyzn też żwietne. Coż mi jednak w nich nie pasowało, że jednak z nich zrezygnowałam…ale nie pamiętam co…może plamy zostawiały ?

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Te dezodoranty, których używa się 2 razy w tyg są ponoć skuteczne. Choć pewnie zależy jak dla kogo. Moja przyjaciółka go wypróbowała, a poci się dożć przeciętnie, zdarzają jej się plamy pod pachami. Teraz już tego problemu nie ma. ALe z drugiej strony one strasznie zatykają pory i są jeszcez bardziej niezdrowe niż pozostałe.

Ja nie mam problemu z poceniem się i mi służy rexona w sztyfcie.

Pryskacze odpadają, bo nie lubię pachnieć dezodorantem, a po kulkach trzeba 2 minuty trzymać ręce w górze, zeby to wyschło więc też dziękuje 😉

kosmka
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

a używałyżcie już może tego antyperspirantu w kulce dove po ktorym wloski odrastają slabsze i cieńsze??

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jaki dezodorant w kulce najskuteczniejszy?"

Przewiń na górę