- AutorOdp.
- 4 maja 2009 at 13:33
Ja też do odwodnionej skóry używam dermokosemtykow. Mam odżywkę nanobase i jestem super zadowolona.Zanim ją znalazłam, to wszystko mnie uczulało, a ona jest naprawdę do najdelikatniejszej skóry. Dla mnie to kosmetyk z najwyższej półki, a o dużo tańszy od markowych kosmetyków.
4 maja 2009 at 15:56[usunięto_link] wrote:
Ja też do odwodnionej skóry używam dermokosemtykow. Mam odżywkę nanobase i jestem super zadowolona.Zanim ją znalazłam, to wszystko mnie uczulało, a ona jest naprawdę do najdelikatniejszej skóry. Dla mnie to kosmetyk z najwyższej półki, a o dużo tańszy od markowych kosmetyków.
Prawda to. To naprawde fajne kosmetyki. Szkoda tylko ze nie maja zapachow, bo ja bym nie wzgardzila jakby pachnialy wanilia, albo kokosem. A na powaznie sa ok.
9 maja 2009 at 18:19ja tez mam skórę odwodnioną, skłonną do atopii. Ostatnio kupiłam w aptece odżywkę do skóry odwodnionej Nanobase i bardzo mi pomaga. skóra praktycznie od razu odzyskuje sprężystożć i jest wygładzona. Naprawdę doskonałe nawilżenie.
10 maja 2009 at 23:31A propos kosmetykow z probki, to dostalam probke Emolium, babka w aptece mowila, ze to super hiper nawilzajace, i jeszcze nie szkodzi tylko pomaga, i pelna rewelacja, ale posmarowalam dzis nogi i… po polowie dnia juz swiedzialy i musisalam dosmarowac czyms innym. Poza z tego co widziala drogie, wiec nie polecam. 🙄
11 maja 2009 at 23:55no mi akurat adpowiada, ze nanobase i cała ta seria jest bezzapachowa, bo wtedy kosmetyki jakoż mi się wydają delikatniejsze. No a Wiesz LaLoLa, zawsze można się dosmarowac czymż pachnącym. A z emolium tez miałam kłopoty, więc jednak podraznia.
17 maja 2009 at 14:25[usunięto_link] wrote:
no mi akurat adpowiada, ze nanobase i cała ta seria jest bezzapachowa, bo wtedy kosmetyki jakoż mi się wydają delikatniejsze. No a Wiesz LaLoLa, zawsze można się dosmarowac czymż pachnącym. A z emolium tez miałam kłopoty, więc jednak podraznia.
Moniaa, nie rozumiem co ma brak zapachu do delikatnosci?
17 maja 2009 at 21:18@limak wrote:
jestem za -monia i lalola mają rację.ja również używam odżywki nanobase i jak dla mnie ma pierwsze miejsce pod chyba każdym względem.raz że super nawilża skórę,dwa że nie uczula i po trzecie jest nie drogie.
Spoks, ja az takim entuzjazmem nie tryskam. Napisalam ze skad inand znam ten specyfik i jest w porzadku. Ale jak dla mnie dosc drogi akurat.
31 maja 2009 at 12:16Czy ja wiem czy takie drogie, to oczywiscie indywidualna opinia, ale wczesniej uzywalam np lipkaru za la roche i wydawalam znacznie znacznie wiecej pieniedzy, a teraz jestem tak samo zadowolona i w portfelu mam wiecej… 🙂 tzn nie mam w sumie, bo na cos innego wydaje, hehehe 😀
31 maja 2009 at 23:12[usunięto_link] wrote:
Czy ja wiem czy takie drogie, to oczywiscie indywidualna opinia, ale wczesniej uzywalam np lipkaru za la roche i wydawalam znacznie znacznie wiecej pieniedzy, a teraz jestem tak samo zadowolona i w portfelu mam wiecej… 🙂 tzn nie mam w sumie, bo na cos innego wydaje, hehehe 😀
Moze to pytanie juz padlo, ale ile placilas i gdzie dokladnie?
31 maja 2009 at 23:46zamawiam przez internet i placilam ostatnio 34 zl, ale mozna w kazdej aptece dostac na miejscu
31 maja 2009 at 23:58[usunięto_link] wrote:
zamawiam przez internet i placilam ostatnio 34 zl, ale mozna w kazdej aptece dostac na miejscu
A, sorewicz, ja w ogole pomylilam go z innym specyfikiem. Ten jest ok.
1 czerwca 2009 at 00:04Jest bardzo ok 😀 kup go sobie i wyprobuj, bo naprawde wysokiej jakosci kremik, jak kremy z wyzszej polki, a cena przystepna.
1 czerwca 2009 at 00:19Juz mam. Narazie tylko probke, ale moze kupie caly krem. Myslalam ze bedzie sie dlugo mazal, a ladnie sie wchlania, a naprawde mi zalezy zeby sie pozbyt tych chrostek z nog i innych miejsc. 😥
1 czerwca 2009 at 00:43Tez myslalam, ze bedzie sie ciezko wchlanial, bo gesty jest, ale ladnie sie wchlania, no i jest przy tym bardzo wydajny
1 czerwca 2009 at 00:54[usunięto_link] wrote:
Tez myslalam, ze bedzie sie ciezko wchlanial, bo gesty jest, ale ladnie sie wchlania, no i jest przy tym bardzo wydajny
To prawda. Mialam probke 8g, a wystarczyl na 2 razy na cale nogi i 3 razy bikini!!!
- AutorOdp.