- AutorOdp.
- 28 lipca 2013 at 19:52
Joga w Parku
W każdą niedzielę wakacji (do 1.09.2013) Fabryka Energii – Centrum Jogi Wrocław organizuje darmowe zajęcia jogi, w ramach ogólnopolskiej akcji Joga w Parku.Sesje jogi odbywają się o 10.30 w Parku J. Słowackiego – za Panoramą Racławicką.
Zapraszamy każdego chętnego, z kocem lub matą! 🙂Więcej na:
[usunięto_link]19 sierpnia 2013 at 08:07Jeżli ktoż szuka podobnych zajęć w Gdańsku, to w parku reagana na przymorzu odbywają się one co piątek, polecam, sama korzystam. 😀
[usunięto_link]
19 listopada 2013 at 19:49słyszałam że żwietnie tam jest, musze sie wybrac w koncu 🙂
17 grudnia 2013 at 09:54Oczywiżcie, że polecam. Sama chodzę już od kilku lat na cotygodniową jogę a parku. Można fajnie rozpocząć dzień i zyskać dużo pozytywnej energii 😀 Bardzo fajne inicjatywa. Widzę, że przychodzi dużo ludzi. Niektórych nie stać na zajęcia, a tak to chociaż raz w tygodniu mogą sobie poćwiczyć. A jak ktoż nie ma maty do jogi, to u nich na miejscu w Fabryce Energii, albo w ich sklepie jogamarket.pl można sobie kupić. Naprawdę warto, bo taki zakup przyda się już na całe lata. kupiłam sobie taka troszkę porządniejszą i już dosyć długo mi służy, a nawet nie widać tego po niej 😀
- AutorOdp.