- AutorOdp.
- 12 lipca 2010 at 15:14
[usunięto_link] wrote:
ja wiem ze na imprezie sa warunki sprzyjajace wiekszej odwadze…ale to nic fajnego jak ja przykladowo ide sobie poskakac na parkiecie a faceci stoja na boku, podpierajac sciane i wypatrują „żwieżego mięsa” 🙂 – sorki za okreslenie, ale czasem tak to wyglada…jakby przyszli tylko pokonsumowac i poszli dalej…
Nie każdy umie tańczyć 😀 ,a za okreżlenie nie musisz raczej tutaj nikogo przepraszać 🙂
12 lipca 2010 at 15:23wiem ze niektorzy Panowie nie maja poczucia rytmu, ale moi znajomi tez niektorzy nei maja, a mimo to nikt z nas sie tym nie przejmowal…wazne bylo aby sie wyszalec…
a kazdy z nas ma swoje 'kocie ruchy’ 🙂12 lipca 2010 at 15:25Kocie ruchy ,dobrze napisane 😀 u mnie to nawet drewniane bym dodał. Choć w sumie mam to gdzież i też jeżli mam ochotę to raczej nie siedzę,ale znam takich co od stołu nie wstaną 🙂
12 lipca 2010 at 15:31daj spokoj:)
ja jak ide z moimi znajomymi na balety to po piwku albo dwoch mamy w nosie to jak kazde z nas sie buja na parkiecie…wazne ze jestesmy razem, jest wesolo i dobrze sie bawimy 🙂
im weselej tym lepszy wieczor 🙂
przeciez o to chodzi, aby czasem odreagowac stresy calego minionego tygodnia;)12 lipca 2010 at 15:39Co jak co ,ale na imprezach ze „swoimi” raczej nie siedzę 😀
12 lipca 2010 at 15:50no włażnie….wiec nie sadze zebys az tak sie przejmowal swoimi 'dewnianymi ruchami’ 🙂
12 lipca 2010 at 15:54Nie ,że się przejmuje po prostu wiem ,że mam 🙂
12 lipca 2010 at 16:01liczy sie to ze ty sie dobrze bawisz:) jakby czlowiek mial sie az tak przejmowac tym co inni pomysla, ludzie by w paranoje popadali
12 lipca 2010 at 16:10Dokładnie 🙂
12 lipca 2010 at 20:58[usunięto_link] wrote:
tylko że wy (faceci) czasem chyba nie widzicie zainteresowania jakie się wykazuje
tylko że wy (kobiety) często myżlicie że te wasze oznaki zainteresowania sa oczywiste, ale my (faceci) tego nie dostrzegamy bo nie myżlimy tak jak wy. Zresztą w druga stronę też to tak samo działa. 😉
13 lipca 2010 at 05:27czyli jaki wg ciebie jest najlepszy sposob na okazanie zainteresowania?
14 lipca 2010 at 19:42„najlepszy” to pojęcie w tym przypadku względne, bo wszystko zależy od faceta.
Dla mnie najlepszym jest po prostu powiedzenie tego wprost, ale do tego trzeba mieć cholernie dużo odwagi i pewnożci siebie (czyli cech które mnie w kobiecie pociągają).
Jest (przynajmniej) jeden sposób niemalże uniwersalny, powinien zadziałąc na każdego: klasyczna kombinacja użmiech+spojrzenie. Łapiesz z facetem kontakt wzrokowy, utrzymujesz go dłużej niż zazwyczaj, potem odwracasz wzrok na chwile, łapiesz kontakt wzrokowy ponownie… obowiązkowo cały czas użmiech na twarzy, bo są kobiety które tego elementu nie doceniają, a szkoda.
A z ciekawożci zapytam jakich sposobów Ty używasz?
14 lipca 2010 at 20:51powiedz „ale masz zajebistego bica”
zawsze dzialaa tak powaznie
usmiech + podteksty seksualne w rozmowie :d
i juz wie ze chcesz krecic ;p15 lipca 2010 at 06:26no ja zazwyczaj tak robie – spojrzenie….ale nie tak 'zwykle’, tylko takie bardziej wymowne, aby powinien zrozumiec ze mnie jego osoba zainteresowala 🙂
25 lipca 2010 at 12:45Nie lubię jak mie ktoż pyta o pracę jak by od razu byłą zainteresowana moimi zarobkami 😈
- AutorOdp.