• Autor
    Odp.
  • cropka
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

kkk

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Masz rację mylisz się ,ale on jest taki wspaniały, ale się mylisz i dba o kobiety ,ale się mylisz 😀

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

Ja powiem tak: jak już masz takie uczucia i oboje tego chcecie to lepiej spróbować raz jeszcze niż się męczyć. Efekt będzie taki że albo okaże się że rzeczywiżcie dojrzał psychicznie (i będzie fajnie, albo i nie), albo że się niewiele zmienił i należy o nim zapomnieć.

[usunięto_link] wrote:

Ze swiecą szukac takich chlopakow…

Nawet nie masz pojęcia ilu takich jest, tylko na nich nie zwracanie uwagi. Nie trzeba żwiecy, nie trzeba nawet szukać, trzeba sie tylko rozejrzeć za tymi normalnymi. Równie dobrze mógłbym stwierdzić że nie ma porządnych, dojrzałych, gotowych na poważny zwiazek kobiet, tylko same blachary, materialistki, palące małolaty itd. ale wiem że po prostu mam to nieszczężcie na takie wyjątkowo często trafiać. Ale to już inny temat.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ja chyba kiedys z cropka gadalem na temat tego faceta, moge sie mylic, ale tak mi sie kojarzy ;p skasowalas wiadomosc i nie wiem o co chodzi ;p a jestem ciekaw 😉

uzalezniona
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Równie dobrze mógłbym stwierdzić że nie ma porządnych, dojrzałych, gotowych na poważny zwiazek kobiet, tylko same blachary, materialistki, palące małolaty itd. ale wiem że po prostu mam to nieszczężcie na takie wyjątkowo często trafiać. [/quote]
    nie tylko ty masz takie „szczescie” … ja też trafiam na samych kretynów i odnosze wrażenie jakby „normalni” faceci omijali mnie szerokim łukiem 😐 i sami ci źli…ciągneli do mnie 🙁

Anonymous
    Member
    • Guru

Może szukasz tam gdzie nie trzeba,albo twój ubiór przyciąga takich,albo jest jeszcze inne albo 🙂

uzalezniona
    Member
    • Stały bywalec

🙂 nie Kowal..mylisz się.. ubiór mam raczej normalny (tzn. nie ubieram sie wyzywająco jak Panie szukające przygodu na wiekszej imprezie). preferuje raczej styl z odrobiną elegancji, a po pracy – odrobina swobody, ale nic w tym krzykliwego nie ma:)
    szukam nie szukam… gdzie można szukac faceta? bo przeciez nie na imprezie…tam faceci mysla raczej o dziewczynei na raz a nie na stale. na ulicy przeciez tez zaczepiac nie bede.
    a czy jest inne „albo” .. hmm.. mozliwe.. ja poprostu sie was „boje” i nie bede sie 'rzucac’ na pierwszego napotkanego..

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

Porządni faceci (moim zdaniem większożć, ale ja lubię generalizować) też się nie będą rzucać na pierwszą lepszą napotkaną (Ciebie). Dlatego musisz stwarzać jakież okazje ku temu byż mogła ich poznać (a oni Ciebie). Ja też nie mam odwagi podejżć do nieznajomej dziewczyny która mi isę podoba i chciałbym ją poznać, chyba że dostrzegę choćby minimalne zainteresowanie z jej strony.

uzalezniona
    Member
    • Stały bywalec

tylko że wy (faceci) czasem chyba nie widzicie zainteresowania jakie się wykazuje. a moze byscie spojrzeli na to z tej strony, ze dziewczyna moze byc niesmiala (choc na taka moze nie wygladac) i poprostu tez nie zrobi 'pierwszego kroku’ bo boi sie ryzyka… wiem wiem, ze czasem powinno sie ryzykowac, bo inaczej nigdy sie niczego nie dowiemy czy cos by z tego wyszlo, ale… jednak ja jestem na tyle staroswiecka ;p ze lubie gdy to wy (faceci) robicie pierwszy ruch 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

Nie wiem czy Ty nie wiesz ,że i faceci mogą być nieżmiali tak jak i baby 😛

Czasem warto pomyżleć czy może druga strona nie odczuwa w podobny sposób 🙂

uzalezniona
    Member
    • Stały bywalec

czyli nic innego jak wziąsc sie w garsc i dzialac… choc odrobinke 🙂
    chocby zwyklym usmiechem.. Panowie… wystarczy aby zadrzec nieco kaciki ust w góre, zamiast patrzec sie jak sroka w gnat 🙂
    ..a i Panie nabiorą odwagi 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

Dokładnie się zgadzam.Choć jak ja lecę to gały w ziemie już mi kiedyż jedna dziewczyna powiedziała ,że „choćbym stała obok to nie zauważysz jak idziesz” :D.Najlepiej jak to działa obustronnie i takie małe gry i niepewnożć w końcu mają klimat ;). Ale z tym ,że to facet ma zacząć już nie, nie zwalam też na babeczki. Po prostu kto bardziej odważniejszy hehe.

uzalezniona
    Member
    • Stały bywalec

haha:) z tym patrzeniem to juz myslalam ze tylko ja tak mam;p
    ja idac do rodzicow potrafilam tak „patrzec pod nogi” ze nawet chlopakow (sasiadow) siedzacych przed klatka nie widzialam… tez mieli ze mnie ubaw, ze mieszkalismy obok siebie pare lat, a ja wogole ich nie kojarzylam

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

bo przeciez nie na imprezie…tam faceci mysla raczej o dziewczynei na raz a nie na stale.

E tam zaraz na jeden raz. Niektórzy idą się rozerwać i może niektórzy szukają przygód,ale zaraz tak generalizować. To najlepsze miejsce by poznać ludzi jeżli praca czy uczelnia odpada 😀

[usunięto_link] wrote:

ja idac do rodzicow potrafilam tak „patrzec pod nogi” ze nawet chlopakow (sasiadow) siedzacych przed klatka nie widzialam… tez mieli ze mnie ubaw, ze mieszkalismy obok siebie pare lat, a ja wogole ich nie kojarzylam

Nie ma co jesteż chyba jeszcze lepsza 😀

uzalezniona
    Member
    • Stały bywalec

ja wiem ze na imprezie sa warunki sprzyjajace wiekszej odwadze…ale to nic fajnego jak ja przykladowo ide sobie poskakac na parkiecie a faceci stoja na boku, podpierajac sciane i wypatrują „żwieżego mięsa” 🙂 – sorki za okreslenie, ale czasem tak to wyglada…jakby przyszli tylko pokonsumowac i poszli dalej…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " k"

Przewiń na górę