- AutorOdp.
- 28 października 2008 at 14:21
Mój facet stwierdził, że zawiesi sobie go w łazience…..
Nie mieszkamy razem, ale i tak nie wiem, co o tym mysleć. To przegięcie…. czy normalny męski odruch???28 października 2008 at 16:07Skoro to normalny meski odruch to chyba jestem z kobietą 😯
A serio to kazdy chyba wie,ze te laski sa napakowane testosteronem i przerobione w photoshopie.Faceta z wyobraźnią raczej to nie podnieca…Ja kiedyż z Moim znalazłam zdjęcie takiej laluni,której ktoż zapomniał dorobić pępek 😆
O i jak powiesi jednak ten kalendarz to Ty sobie tez taki walnij tylko z jakimis mięsniakami,ciekawe jak on sie bedzie czuł.
2 listopada 2008 at 14:20Szczerze mówiąc, łazienka to trochę nietypowe miejsce jak na kalendarz !!! Rozumiem : kuchnia, przedpokuj, ale łazienka i do tego kalendarz nie z samochodami czy widokami tylko panienkami. Źle mi to wygląda.
14 listopada 2008 at 18:15Ja nie widze problemu wogóle 🙂 czy zdradą jest zawieszenie takiego kalendarza?? uważam,ze musisz być bardzo niepewna siebie,skoro jesteż 'zazdrosna’ o kobiety ze zdjęcia… 😉
14 listopada 2008 at 21:06Trzeba być nienormalną z lekka,żeby być zazdrosną o jakież napompowane laski ze zdjęć,ale jak dla mnie to tu chodzi o zwykły szacunek dla drugiej osoby.Jak juz facet ma ochotę to niech sobie pooglada te zdjecia,ale tak zeby dziewczyna o tym nie wiedziała,a nie uroczyżcie rozkleja gdzież po żcianach…Moze jeszcze niech się slini do tych obrazków przy dziewczynie?Bo chyba wiadomo w jakim celu je wiesza…
14 listopada 2008 at 22:43A jesli ja mam na pulpicie półnagiego Wade’a Robson’a to tez jest w tym coż niestosownego i mój chłopak ma mieć do mnie pretensje,że afiszuje się z 'takimi rzeczami’? nie popadajmy w przesadę… 😉
14 listopada 2008 at 23:11Ja tam mam na pulpicie półnagie zdjecie…mojego chłopaka.
Warn,Tobie to nie przeszkadza,Twojemu chłopakowi tez nie wiec ok.Sa jednak osoby,którym by to przeszkadzało i wtedy lepiej sie jednak nie afiszowac,tak mysle.
20 listopada 2008 at 18:14Ja nie zawiesilabym sobie kalendarza z nagimi facetami w łazience, w pokoju czy gdzież tam sobie.
Za bardzo szanuję mojego faceta.
No ale jeżeli on chce i informuje Cię o tym no cóż… pozostawie to bez komentarza
20 listopada 2008 at 18:48ja na pulpicie nie mam zadnych polnagich zdjec, bo czesto uzywam laptopa do prezentacji w miejscach publicznych, wiec troche siara.
ale za to na lodowce mamy przypiety magnesem kalendarz z silikonowa, oblesna blondynka w rozowym lateksowym staniku i stringach.
sama go tam przyczepilam magnesem, zebyt byl pod reka.
nie sadze, zeby moj facet masturbowal sie przy lodowce, gdy mnie nie ma w domu 😆
nie ma co robic afery z niczego.
24 listopada 2008 at 18:19Każda kobieta ma inną granicę tolerancji. Są i takie ktorym nie przeszkadza zdrada w związku czy ogladanie przez partnera porografii. Ale jesli dziewczyna zadaje takie pytanie jak w temacie, to znaczy że jednak musi ją to uwierać , że dla niej coż tu jest nie tak. Osobiżcie nie wyobrażam sobie takiego kalendarza w mieszkaniu mego chłopaka. Jak ktoż wczesniej napisał, jest to dla mnie kwestia szacunku partnera wobec mnie.
Trzeba mieć naprawdę nieżle jazdy, żeby być zazdrosną o laski z kalendarza mobilkinga. Wiadomo, że faceci lubili, lubią i będą lubić takie rzeczy¦nie ma co robić afery z niczego¦
Faceci lubia wiele rzeczy ktorych my nie lubimy, np. lubia oglądać się za innymi kobietami na ulicy. Więc mamy na to pozwalać tylko dlatego że oni tak „lubią”..?
24 listopada 2008 at 19:11Mój np woli patrzeć na mnie,a nie na jakież gołe laski z kalendarza.Mnie ma na wyciagniecie reki,moze mnie przytulić,pocałować i ze mną POROZMAWIAC o wszystkim.To sto razy lepsze niz lampienie sie w silikony i efekt photoshopa.
25 listopada 2008 at 13:39buahahaha a moj mezczyzna woli patrzec na lodowke 😆 i z lodowka tez rozmawia 😆
a najgorsze jest to, ze nie wysyla do mnie 50 smsow dziennie 😆
- AutorOdp.