Kalendarz Mobilkinga

• Autor
    Odp.
  • samanta
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Mój facet stwierdził, że zawiesi sobie go w łazience…..
    Nie mieszkamy razem, ale i tak nie wiem, co o tym mysleć. To przegięcie…. czy normalny męski odruch???

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Skoro to normalny meski odruch to chyba jestem z kobietą 😯

A serio to kazdy chyba wie,ze te laski sa napakowane testosteronem i przerobione w photoshopie.Faceta z wyobraźnią raczej to nie podnieca…Ja kiedyż z Moim znalazłam zdjęcie takiej laluni,której ktoż zapomniał dorobić pępek 😆

O i jak powiesi jednak ten kalendarz to Ty sobie tez taki walnij tylko z jakimis mięsniakami,ciekawe jak on sie bedzie czuł.

caramella
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Szczerze mówiąc, łazienka to trochę nietypowe miejsce jak na kalendarz !!! Rozumiem : kuchnia, przedpokuj, ale łazienka i do tego kalendarz nie z samochodami czy widokami tylko panienkami. Źle mi to wygląda.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja nie widze problemu wogóle 🙂 czy zdradą jest zawieszenie takiego kalendarza?? uważam,ze musisz być bardzo niepewna siebie,skoro jesteż 'zazdrosna’ o kobiety ze zdjęcia… 😉

Czersi
    Member
    • Zasłużony

Trzeba być nienormalną z lekka,żeby być zazdrosną o jakież napompowane laski ze zdjęć,ale jak dla mnie to tu chodzi o zwykły szacunek dla drugiej osoby.Jak juz facet ma ochotę to niech sobie pooglada te zdjecia,ale tak zeby dziewczyna o tym nie wiedziała,a nie uroczyżcie rozkleja gdzież po żcianach…Moze jeszcze niech się slini do tych obrazków przy dziewczynie?Bo chyba wiadomo w jakim celu je wiesza…

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A jesli ja mam na pulpicie półnagiego Wade’a Robson’a to tez jest w tym coż niestosownego i mój chłopak ma mieć do mnie pretensje,że afiszuje się z 'takimi rzeczami’? nie popadajmy w przesadę… 😉

Czersi
    Member
    • Zasłużony

Ja tam mam na pulpicie półnagie zdjecie…mojego chłopaka.

Warn,Tobie to nie przeszkadza,Twojemu chłopakowi tez nie wiec ok.Sa jednak osoby,którym by to przeszkadzało i wtedy lepiej sie jednak nie afiszowac,tak mysle.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Ja nie zawiesilabym sobie kalendarza z nagimi facetami w łazience, w pokoju czy gdzież tam sobie.

Za bardzo szanuję mojego faceta.

No ale jeżeli on chce i informuje Cię o tym no cóż… pozostawie to bez komentarza

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja na pulpicie nie mam zadnych polnagich zdjec, bo czesto uzywam laptopa do prezentacji w miejscach publicznych, wiec troche siara.

ale za to na lodowce mamy przypiety magnesem kalendarz z silikonowa, oblesna blondynka w rozowym lateksowym staniku i stringach.

sama go tam przyczepilam magnesem, zebyt byl pod reka.

nie sadze, zeby moj facet masturbowal sie przy lodowce, gdy mnie nie ma w domu 😆

nie ma co robic afery z niczego.

malutka_00
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Każda kobieta ma inną granicę tolerancji. Są i takie ktorym nie przeszkadza zdrada w związku czy ogladanie przez partnera porografii. Ale jesli dziewczyna zadaje takie pytanie jak w temacie, to znaczy że jednak musi ją to uwierać , że dla niej coż tu jest nie tak. Osobiżcie nie wyobrażam sobie takiego kalendarza w mieszkaniu mego chłopaka. Jak ktoż wczesniej napisał, jest to dla mnie kwestia szacunku partnera wobec mnie.

Trzeba mieć naprawdę nieżle jazdy, żeby być zazdrosną o laski z kalendarza mobilkinga. Wiadomo, że faceci lubili, lubią i będą lubić takie rzeczy¦nie ma co robić afery z niczego¦

Faceci lubia wiele rzeczy ktorych my nie lubimy, np. lubia oglądać się za innymi kobietami na ulicy. Więc mamy na to pozwalać tylko dlatego że oni tak „lubią”..?

Czersi
    Member
    • Zasłużony

Mój np woli patrzeć na mnie,a nie na jakież gołe laski z kalendarza.Mnie ma na wyciagniecie reki,moze mnie przytulić,pocałować i ze mną POROZMAWIAC o wszystkim.To sto razy lepsze niz lampienie sie w silikony i efekt photoshopa.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

buahahaha a moj mezczyzna woli patrzec na lodowke 😆 i z lodowka tez rozmawia 😆

a najgorsze jest to, ze nie wysyla do mnie 50 smsow dziennie 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kalendarz Mobilkinga"

Przewiń na górę