- AutorOdp.
- 4 maja 2009 at 13:49
Ok, Bravo to raczej samochód dla facetów, ale że dyskryminacja nie dla mnie, to się zastanawiam włażnie nad takim samochodem, z bardzo prostej przyczyny – bo mi się podoba 😉 Co możecie powiedzieć o tym samochodzie?
5 maja 2009 at 10:07Ja mam włażnie taki i moja dziewczyna wygląda w nim żwietnie. Jakiż fajny kolor fury pod torebkę i będzie ok 8)
5 maja 2009 at 12:26A jakie masz bravo? 🙂 Diesla czy benzynę? Napisz coż więcej, please. Jak się nim jeździ, koszty utrzymania itd. Ogólnie jesteż zadowolony?
5 maja 2009 at 12:33Pierwsze słyszę,żeby Bravo to był typowo męski samochód?! 😯
Przecież to nie taki znów duży hatchback a zazwyczaj takie są uznawane za damskie autka…6 maja 2009 at 08:52Pewnie dlatego, że Bravo ma typowo sportowe modele ponad 150 koni mechanicznych z jakimż specjalnym wyposażeniem i tak dalej, a takie samochody raczej z facetami się kojarzą, bo oni czężciej wybierają szybsze bryki, niż kobiety. Tak mi się przynajmniej wydaje 🙂
8 lipca 2009 at 12:58Nie ma podziału na samochody kobiece i męskie, ważne czym Wam się dobrze jeździ. Obecnie mam seicento, ale jakiż czas temu dożć długo jeździłam passatem kombi. Co komu potrzebne, na co kogo stać i co się komu podoba, to jest wybór samochodu, a nie kategoria kobiece lub nie 🙂
- AutorOdp.