kobiety pomozcie :(

• Autor
    Odp.
  • maju
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

kobiety pomozcie!!!! jestem z facetem 3 lata. wspolne plany, marzenia, podobny tok myslenia na temat rodziny, wychowania, podobny siwtopoglad itp. bardzo mnie wspiera, codziennie daje cieplo (jest dla mnie chlopakiem, ale daje mi rowniez meska opieke, ktorej zabraklo mi juz w dziecinstwie, poniewaz moj tato zmarl bardzo wczesnie…). kochamy sie wzajemnie, sznujemy i doceniamy…- hymmmm … ale od jakiegos czasu moj mezczyzna bardzo zaangazowal sie w dzialalnosc w stowazyszeniu pomagajacym ludziom uposledzonym przez los. nie mialabym oczywiscie nic przeciwko gdyby nie to, ze w stowarzyszeniu dzialaja same kobiet i 2 mezczyzn-w tym moj… osatnio pojechal z stowarzyszeniem na 2 dniowa konferenceje w drugi koniec polski… bardzo to przezylam, poniewaz strasznie jestesm zazdrosna ;( myslam, ze na tym sie skonczy, ale okazalo sie, ze juz w lipcu planuja nastepny wyjazd, tym razem na 4 dni na mazury na jakies szkolenie… niby nie mam powodow do tego alby o cos go podejrzewac,ale… boje sie… strasznie… duzo na ten temat rozmawiamy i ciagle mnie uspokaja, ze wszystko jest ok. ze bardzo mnie kocha… i ja w to wierze, bo znam go nie od dzis… wiem, ze mowi prawde i nie ma zlych intencji, ale na pewno w ciagu tych 4 dni odbedzie sie jakas impreza… pojda gdzies razem do pubu…beda tanczyc… onas a poza tym to mazury, wiec pojda nad wode… nie zniose tego!!!! wiem, ze to moze zniszczyc nasz zwiazek,ale nie potrafie nad tym zapanowac. powiedzcie mi czy to ja przesadzam, czy moze powinnam mu zabronic tam jechac???

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kobiety pomozcie :("

Przewiń na górę