- AutorOdp.
- 22 października 2007 at 22:15
Niedługo sie przeprowadzamy ale nie mam żadnego pomysłu na kolor żcian 🙄 a jakie wy macie propozycje? dodam ze pokuj jest wąski i długi no i tez bardzo wysoki, a kuchnia mała i ze spadem. W kuchnio myslalam raczej o kolorze eukaliptusowym a w pokoju piasek z czekolada ale mojemu misiowi znudziły sie te kolory i zaproponował jasy ciepły fiolet z ciemną żliwka. Nie wiem co o tym myżlec. A jakie wy macie propozycje i co myżlicie o tych klorach?
23 października 2007 at 07:37proponuję dać najlepiej w pokoju żółty : )
23 października 2007 at 09:29Ja mam caly pokoj zolty i jest super 😀
Moja qmpela natomiast rzucila sobie ostatnio wsciekly pomarancz na 2 sciany i tez to fajowo wyglada 😀
I wcale nie meczy oczu jak to uwazaja niektorzy (zwlaszcza ci ktorzy takich scian nigdy nie mieli ;P)23 października 2007 at 09:38też mam cały pokój na żółto. uwielbiam go : )
23 października 2007 at 11:31a ja mam ecri z czerwonym 🙂
ale zielony tez fajny 🙂23 października 2007 at 11:34przed żółtym miałam zielone żciany : )
23 października 2007 at 12:17juz sama nie wiem:( mojemu to sie nie podoba bo u niego w domu jest pelno takich kolorow i na starym mieszkaniu pelno bezow i brazow i uparl sie na ta sliwke z fioletem a mnie ten kolor za cholere nie przekonuje bo wydaje mi sie taki zimny zwlaszcza ze to male mieszkanie…
23 października 2007 at 12:20do małego mieszkania trzeba jasne kolory brać.
23 października 2007 at 16:04a ja tam jakiż ładny odcień niebieskiego polecam 😀 to wszystko od Twojego gustu zależy 🙂
23 października 2007 at 20:56juz dzisiaj wybralam:D tylko nie moge sie zdecydowac wanilia kożć słoniowa albo ananas
24 października 2007 at 12:54Ja bym byla za ananasem, najcieplejszy ;P
24 października 2007 at 20:40fajne poloczenia ananasa z eukaliptusem dzisiaj widzialam w takiej gazetce
30 października 2007 at 16:13Ja tez jestem na etapie remontu i każde pomieszczenie pomalowałam na inny kolor. Salon jest w kolorze piaskowym (żwietnie wygląda w ciemnym pomieszczeniu) przedpokój jest w kolorze budyniowym (też dobry do ciemnych pomieszczeń) sypialnię pomalowałam na wrzosowy, a pokój synka na zielony i niebieski. Ale najbardziej podoba mi się kolor w salonie. Ale dużo zależy od farby. Lepiej wydać parę złoty więcej i kupić dobrą farbę, bo wtedy na pewno ładnie pokryje żciany. Nie podaję nazw, żeby nie być posądzoną o kryptoreklamę, ale naprawdę nie warto kupować tanich farb (mój mąż się o tym przekonał, jak zaoszczędził na farbie w swoim biurze i potem jeszcze raz musiał wszystko malować).
30 października 2007 at 16:30mi sie spodobał kolor scian czerwony jak Eta pokazywała ASwoj pokoj z takim ładnym odcieniem ten pokoj wydaje sie taki ciepły 🙂 bardzo mi sie spodobał
31 października 2007 at 14:54A ja mam biale sciany i czekam w koncu na ten remont i zolte sciany 🙄 🙂
- AutorOdp.