• Autor
    Odp.
  • myszolek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Niedługo sie przeprowadzamy ale nie mam żadnego pomysłu na kolor żcian 🙄 a jakie wy macie propozycje? dodam ze pokuj jest wąski i długi no i tez bardzo wysoki, a kuchnia mała i ze spadem. W kuchnio myslalam raczej o kolorze eukaliptusowym a w pokoju piasek z czekolada ale mojemu misiowi znudziły sie te kolory i zaproponował jasy ciepły fiolet z ciemną żliwka. Nie wiem co o tym myżlec. A jakie wy macie propozycje i co myżlicie o tych klorach?

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

proponuję dać najlepiej w pokoju żółty : )

majeczka
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

Ja mam caly pokoj zolty i jest super 😀

Moja qmpela natomiast rzucila sobie ostatnio wsciekly pomarancz na 2 sciany i tez to fajowo wyglada 😀
    I wcale nie meczy oczu jak to uwazaja niektorzy (zwlaszcza ci ktorzy takich scian nigdy nie mieli ;P)

moo
    Member
    • Zapaleniec

też mam cały pokój na żółto. uwielbiam go : )

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

a ja mam ecri z czerwonym 🙂
    ale zielony tez fajny 🙂

moo
    Member
    • Zapaleniec

przed żółtym miałam zielone żciany : )

myszolek
    Member
    • Bywalec

juz sama nie wiem:( mojemu to sie nie podoba bo u niego w domu jest pelno takich kolorow i na starym mieszkaniu pelno bezow i brazow i uparl sie na ta sliwke z fioletem a mnie ten kolor za cholere nie przekonuje bo wydaje mi sie taki zimny zwlaszcza ze to male mieszkanie…

moo
    Member
    • Zapaleniec

do małego mieszkania trzeba jasne kolory brać.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

a ja tam jakiż ładny odcień niebieskiego polecam 😀 to wszystko od Twojego gustu zależy 🙂

myszolek
    Member
    • Bywalec

juz dzisiaj wybralam:D tylko nie moge sie zdecydowac wanilia kożć słoniowa albo ananas

majeczka
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

Ja bym byla za ananasem, najcieplejszy ;P

myszolek
    Member
    • Bywalec

fajne poloczenia ananasa z eukaliptusem dzisiaj widzialam w takiej gazetce

manja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja tez jestem na etapie remontu i każde pomieszczenie pomalowałam na inny kolor. Salon jest w kolorze piaskowym (żwietnie wygląda w ciemnym pomieszczeniu) przedpokój jest w kolorze budyniowym (też dobry do ciemnych pomieszczeń) sypialnię pomalowałam na wrzosowy, a pokój synka na zielony i niebieski. Ale najbardziej podoba mi się kolor w salonie. Ale dużo zależy od farby. Lepiej wydać parę złoty więcej i kupić dobrą farbę, bo wtedy na pewno ładnie pokryje żciany. Nie podaję nazw, żeby nie być posądzoną o kryptoreklamę, ale naprawdę nie warto kupować tanich farb (mój mąż się o tym przekonał, jak zaoszczędził na farbie w swoim biurze i potem jeszcze raz musiał wszystko malować).

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

mi sie spodobał kolor scian czerwony jak Eta pokazywała ASwoj pokoj z takim ładnym odcieniem ten pokoj wydaje sie taki ciepły 🙂 bardzo mi sie spodobał

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

A ja mam biale sciany i czekam w koncu na ten remont i zolte sciany 🙄 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kolor żcian"

Przewiń na górę